KOS

Jól tennéd, ha óvatosan fogalmaznál ezen a hétvégén. Nem éred el a célodat, ha nyersen az arcába mondod a véleményedet. Alaphelyzetben nem szokott érdekelni a stílus, mert az őszinteséget fényezed. De öngól lenne megbántani a másikat…

BIKA

Kellemes meglepetés fog érni ezen a szép hétvégén. Az égi folyamatok szerint egyik gyereked, vagy egy gyerekkori barátod olyan gesztust tesz, ami arról árulkodik, hogy fontos vagy neki. Könnyen lehet, hogy meg fogsz hatódni. Ne titkold!

IKREK

Hirdetés
Ne dolgozz hétvégén! Szükséged van töltődésre és kikapcsolódásra. Ha folyton a munkán jár az eszed, akkor törvényszerűen ki fogsz égni. Ez a hétvége a Mérleg Hold szerint szellemi táplálék és kulturális étvágyad kielégítésére alkalmas.
Ez a hétvége igazán kikapcsolódásra való (fotó: Shutterstock)

RÁK

Van valami, amit egy ideje halogatsz, mert vársz valakire vagy valamire. Ezen a hétvégén komoly előrelépést tehetsz, ha nem vársz tovább. A pénteki újhold hatása segít, hogy új erőforrásokat és motivációt találj és/vagy mozgósíts…

OROSZLÁN

Mivel a pénzügyeid stabilizálódni látszanak, hajlamos lehetsz költekezésbe fogni. Nem baj, ha veszel valamit, de a bolygók azt javasolják, hogy mérlegelj, mielőtt előveszed a bankkártyádat, vagy entert nyomsz. Ez visszatérő kihívás…

SZŰZ

Kedvedre való folyamatok zajlanak az égen, amelyek a te malmodra hajtják a vizet. Téged igazolnak az eredmények. Szerencsére te nem vagy hajlamos arra, hogy elbízd magad, vagy dicsekedj, vagy kiposztold a közösségi oldalakra a sikereidet.

MÉRLEG

A Hold egész hétvégén a Mérlegben jár, és szombaton éjjel együttáll a Marssal. Ettől te fokozottan érzékeny, sőt bizonytalan lehetsz. A Mars szerint elégedetlen és türelmetlen is. Vigyázz, mert ilyenkor szoktad megütni, vagy megvágni magadat!

SKORPIÓ

Ki nem állhatod a vagyonával kérkedő embereket. Sajnos ezen a hétvégén ilyenekbe fogsz belefutni. Tőled függ, hogy mennyire bosszantod fel magadat. Ők teszik azt, amit mindig is. Ők nem fognak változni. Csak te változtathatsz a reakcióidon…

NYILAS

Nem hagy békén egy hír, vagy lehetőség, ami a karrieredet érinti. Pénteken az újhold új kapukat nyitott meg. Kérdés, hogy melyiken érdemes belépni. Ez fog egész hétvégén foglalkoztatni. Keress szakembert, aki segíthet a döntésben!

BAK

Téged kevéssé érdekelnek a fikciók és az álmok. Téged a tények nyugtatnak meg. Szerencsére ezen a hétvégén pont ezekből lesz bőven. Miközben a Mérleg Hold azt tanácsolja, hogy ne fújd fel túl nagyra! Vagyis könnyedebben állj mindenhez!

VÍZÖNTŐ

Döbbenet, hogy szeptember közepén egy szál pólóban mászkálhatsz. Csoda idő van ősszel, mintha a nyárt visszatapsolták volna. Használd ki a napsütést, amíg lehet, és menj ki a természetbe! Piknikezhetsz, vagy biciklizhetsz, vagy kertészkedhetsz.

HALAK

Mostanában annyit harcoltál, vitáztál a pároddal és/vagy a környezeteddel, hogy érthető módon elfáradtál. Nem kell senkitől bocsánatot kérned azért, mert kiálltál önmagadért. Egyszerűen eljött az ideje, hogy visszavonulj, és kitedd a fehér zászlót.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy váratlan pénzt kap ősszel

Az ősz nagy fordulatokat jelez az energiákban. Szeptember elején a Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást jelez az anyagiak területén. A Jupiter a Bika jegyében szintén kedvezően hat. 4 csillagjegy különösen szerencsés lesz ősszel, plusz pénzt jelez nekik a horoszkóp.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!