KOS

Szeptember első hétvégéje testhez álló lesz neked a Kos Holdnak köszönhetően. Egyetlen bökkenő adódhat: kapsz-e elég figyelmet a környezetedtől. A Hold miatt sértődékenyebben reagálsz mindenre. Semmiképp se válj paranoiássá!

BIKA

Ez a hétvége pihenésre, lustálkodásra, elvonulásra alkalmas. Hallgass a bolygók tanácsára, máskülönben lerobbanhatsz. Nem kell heti 7 napban rendelkezésre állnod. Szükséged van töltődésre. Pont, ahogy a mobiltelefonodnak, a laptopodnak is…
Hirdetés

IKREK

Az indián nyár tombol. Vagyis még utazhatsz, ezzel meghosszabbíthatod a nyaralást. Használd ki a jó időt! Ősszel és télen, amikor hideg szelek fognak fújni, dideregve visszasírod a meleget, a kánikulát és a nyári élményeket.
Jó hangulatot jelez a hétvégére a Kos Hold (fotó: Shutterstock)

RÁK

Jogos, érthető és aktuális, hogy most a jövőre koncentrálsz. Az égi folyamatok is ennek kedveznek. Vonulj el egy kicsit, és szánj időt arra, hogy végig gondold, leírd, ill. beírd a naptáradba azt, ami már tudható! És adj teret a váratlan eseményeknek is!

OROSZLÁN

Az Oroszlánban járó Vénusz irányváltásra készül. Azaz hétfőn befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ezt úgy nevezzük az asztrológiában, hogy stacioner. Vagyis áll. Emiatt szó szerint úgy érezheted, hogy minden megtorpant, egy helyben áll.

SZŰZ

Szeptember eleje anyagi tervezésre sarkal. Készítened kell egy új költségvetést az őszre. Szombaton optimistább leszel, mint vasárnap. A bolygók azt javasolják, hogy jobb lenne, ha nem hagynád a számolgatást a hét utolsó napjára.

MÉRLEG

Akkor jársz jól, ha ezen a hétvégén átadod a döntés és szervezés lehetőségét. Nem fogod megbánni, ha most nem te irányítasz. A párod, vagy egy hozzád közelálló személy határozott elképzelései neked is kedvezőek. Vagyis jól fog elsülni…

SKORPIÓ

Kicsit aggódsz az egészséged miatt? Nyárra több fogadalmad volt, de nem mindet sikerült betartanod? A lelkiismeret furdalásodat gyorsan leküzdheted, ha lépéseket teszel. Cseréld le az ételeid felét nyers salátára, és sokat teszel az egészségedért!

NYILAS

Szeptember első hétvégéje ragyogó jókedvben talál. Az időjárás is ragyogó lesz. Szóval vétek lenne otthon gubbasztanod. Keress szabad téri programot, és hívj barátokat, rokonokat, szomszédokat! Vidám társaságban minden vidámabban sikerül…

BAK

A családod ragaszkodik ahhoz, hogy találkozz velük. Lehet, hogy van konkrét kérésük, de az is lehet, hogy csak az elvárásaikat kommunikálják. Könnyen lehet, hogy ez nem tetszik neked, mert manipulálásnak éled meg. Tedd félre a sértettségedet, és menj mosolyogva!

VÍZÖNTŐ

Kár lenne, ha nem használnád ki szeptember első hétvégéjét. Szuper idő lesz, ami kicsalogat, és szuper programoknak kedvez. Ha nincs ötleted, hogy hova mehetnél, menj fel a netre, és válogass a lehetőségek között! Bőséges kínálatot találsz.

HALAK

A pénz lesz a figyelmed középpontjában szeptember első hétvégéjén. Ne félj, nem válsz túlságosan anyagiassá! Jól teszed, ha átgondolod, és kiszámolod, hogy milyen bevételeid és kiadásaid várhatóak. Ezek egyensúlya most a legfontosabb…

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2023.: Szerencsés fordulatot hoz a Vénusz, a pénz bolygója

Nagy változások láthatóak az égen. Szeptember 4-én a Vénusz, a pénz bolygója befejezi retrográd szakaszát, és elindul előre, ami komoly anyagi fellendülést jelez. Ezzel egy időben a Jupiter mozgása jelzi, hogy a régi ötletek fognak most beválni.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!