Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Szeptember utolsó hetének eleje alkalmas mindenféle megbeszélésre, kommunikációra, egyeztetésre. Használd ki, mert pénteken a telihold nem a megegyezés esélyét növeli, hanem a nézeteltérésekét. Ekkor óvatosan kell fogalmaznod, vagy még jobb, ha ki sem nyitod a szád. Hétvégén a szombat még rizikósnak látszik, de szerencsére vasárnap lecsendesednek a kedélyek.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Minden azon múlik, hogy a hét során meg tudod-e őrizni a higgadtságodat. Kedden és pénteken tutira olyan emberekkel lesz dolgod, akik mindent elkövetnek, hogy kihozzanak a sodrodból. Észre kéne venned, ők nem téged akarnak bosszantani, hanem egyszerűen ilyenek. Jó hír, hogy hétfőn és szombaton is lesz számodra kedvező fényszög, ami segít, hogy ne borulj ki.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Jól indul a heted, és jól is folytatódik. Mindegy, miről van szó, hétfőn és kedden a megegyezés esélye igen nagy. Szóval ne mulaszd el a remek lehetőséget, és kezdeményezz beszélgetést írásban vagy szóban. Szeptember kellemetlenül búcsúzik a pénteki telihold fényében. Gyerekes vitákba ne bonyolódj bele! Tudnod kell, a hétvégéd hangulata nagyban függ ettől a naptól…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki telihold ellentéteket, feszültséget, türelmetlenséget jelez (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szeptember utolsó hetének elején egyensúlyba hozhatod az anyagi ügyeidet, ha picit odafigyelsz. Nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek könnyedséget és optimizmust hoznak neked. A hét második fele a pénteki telihold miatt nem látszik már ennyire derűsnek. Ha nem sértődsz meg, hanem keresed a kompromisszumos megoldásokat, akkor egyszerűbb és egyértelműbb lesz minden…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Búcsúzik a szeptember, és neked meglehetősen gyászos a kedved most. A bolygók nem gyászolnak, hanem ahhoz segítenek hozzá, hogy vegyél észre sok-sok kicsi szépséget. Az ősz fényei, illatai, ízei mesések. Vannak a közeledben jó páran, akiktől inspirálódhatsz. A mostani bolygószembenállások szerint nem mindenben értesz egyet velük, de ettől még ellesheted, hogyan legyél jobban a bőrödben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

5:3-ra a kedvező fényszögek nyernek a kedvezőtlenekkel szemben szeptember utolsó napjaiban. Vagyis nagyobb az esélyed arra, hogy fenntartsd a harmóniát. Neked a csütörtök látszik a legrázósabbnak. Úgy érzed, hiába beszélsz lassan, érthetően, a másiknak füldugó van a fülében. Hétvégén mindezt ki kell pihenned. A bolygók azt javasolják, hogy kényeztesd magad finomságokkal.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Teremts rendet mágiával, és bevonzhatod a pozitív energiákat!

Ősszel sokan belevetik magukat a takarításba, hogy ezzel is felkészüljenek az új évszakra. Ha ehhez még némi mágiát is bevetünk, akkor az egész életünket jobbá tehetjük!

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A Nap már a Mérlegben jár, ami azt jelenti, hogy itt a születésnapod. Szeretnéd, ha a szeretteid nem feledkeznének meg róla. Sajnos a pénteki telihold és egy szombati Hold-Mars szembenállás csalódást szimbolizál. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne sértődj meg! Inkább előzd meg a dolgot például azzal, hogy ötleteket adsz vagy megkérdezed, mit terveznek, hova menjetek a hétvégén?

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A hétfő és a péntek kivételével minden kihívást jól kezelsz. Ám ez a két nap igencsak megviselhet. Olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek arról árulkodnak, hogy a munkádban magadra maradsz a feladatokkal. A többiek a könnyebb végét fogják meg, vagy nem veszik komolyan a munkájukat, amivel megnehezítik a dolgodat. Mindezt hétvégén pihend ki, ha nem akarsz lerobbanni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Szeptember utolsó hete pont olyan könnyű vagy nehéz lesz, ahogy te hozzáállsz. Kritikus és harmonikus fényszögek is lesznek az égen, amelyek esélyt adnak neked, hogy eldöntsd: "félig üres, vagy félig tele van a pohár". Téged csak a csütörtöki Hold-Merkúr szembenállás érint közvetlenül. Ha nem sikerül valamit megbeszélni, akkor napold el! Hétvégén elemedben leszel. Köszöntsd az októbert!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 23-29.: Egy ölelés csodát tehet

A következő napokban lehetnek félreértések, sőt sértődés a párkapcsolatokban és a párt keresők életében is. Ezt ugyanakkor a másikra való figyelemmel, szeretettel, sőt, csupán egy öleléssel is könnyedén elkerülhetitek.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Szeptember napjai megvannak számlálva, hiszen vasárnap már az október kezdődik. Ez a hét az egyensúly megtalálása és megtartása szempontjából kihívás a számodra. Megint beleeshetsz abba hibába, hogy pont azt és annyit vársz el a másoktól, amit te tudsz teljesíteni. Amint elengeded ezt az elvárást, sokkal könnyebb dolgod lesz. Hétvégén megjutalmazhatnád magad valamivel, amire régóta vágysz…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Imádni fogod a hétfőt és a keddet. Úgy érzed, végre értelmes emberekkel értelmesen kommunikálhatsz. Élj minden lehetőséggel! A hét közepén egyre több ingerült emberrel találkozol. Nekik nem veled van bajuk, hanem az életükkel. A pénteki telihold az érzékenyeket megviselheti. Szeptember utolsó napja mozgalmasnak, október első napja békésnek ígérkezik.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Ez a heted mozgalmasnak és színesnek ígérkezik. Kapkodni fogod a fejedet. Egyszerre több hatás ér, amelyekre szeretnél udvariasan reagálni, de nem mindig lesz időd ilyesmire. Ez belső feszültséget és külső konfliktust eredményezhet. Különösen csütörtökön, amikor egy bolygószembenállás megnehezíti a béke fenntartását. Szerencsére hétvégén lesz esély "békülni"…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!