HÉTFŐ, szeptember 25:

01:29-kor a Hold belép a Vízöntőbe, ami fellélegzést hoz szó szerint és átvitt értelemben is. Hiszen a Vízöntő a neve ellenére nem vizes, hanem levegős jegy. És azt javasolja, hogy szellőztess! De ne csak a lakást, a házat, az irodát, hanem az ágyneműt is kiszellőztethetnéd. Ha száraz, napos az idő, használd ki! Az is jó lenne, ha sétálnál, pl. gyalog mennél haza!

KEDD, szeptember 26:

Marad a Hold a Vízöntőben. Ma is érdemes sokat szellőztetni, és lehetőleg sokat sétálni. Közben vedd észre, hogy a humor milyen nagyszerű "lengés csillapító"! A Vízöntő pont az egyedi humoráról híres. Te is meg fogsz lepődni, hogy milyen jól tudsz időzíteni egy-egy beszólást, ami élét veheti egy-egy feszült pillanatnak.

A heti holdhoroszkóp izgalmas fejleményeket ígér (Fotó: Shutterstock)

SZERDA, szeptember 27:

Hajnali 02:18-kor lép át a Hold a Halakba, és aktuálissá tesz minden vízzel kapcsolatos házimunkát: mosás, felmosás, locsolás, stb. Nem lesz könnyű ma a pontosság. Az idővel hadi lábon fogsz állni. Kihívásnak éled meg, hogy pontosan érkezz és/vagy betartsd a határidőket. Bosszankodás helyett mindent jóval előbb kezdj, és jóval több időt szánj rá!

CSÜTÖRTÖK, szeptember 28:

Ma sem lesz könnyű dolgod. Ma sem lesz egyszerű a pontosság. Indulj el előbb, számolj több idővel, bármit csinálsz! Közben ne felejts el locsolni! De nem csak a növények szomjasak, hanem a szervezeted is. Sőt a bőröd is. Még nő a Hold, ami növeli pl. a hidratáló krémek, pakolások felszívódásának hatékonyságát. Ne mulaszd el ezt!

PÉNTEK, szeptember 29:

02:17-kor a Hold belép a Kosba, és 11:57-kor pont szembekerül a Mérleg Nappal. Ezt nevezzük teliholdnak, ami csak egy perc, de a hatása egész nap érzékelhető. Teliholdkor pattanásig feszült a hangulat benned és másokban is. A Kos Hold tüzét vízzel = teával csillapíthatod. Igyál finom citromfű, galagonya, levendula, vagy fekete ribizli levél teát!

Hirdetés

SZOMBAT, szeptember 30:

Még a Kosban jár a Hold, ami képes áthozni mára a tegnapi telihold ingerlékeny hangulatát. Vigyázz a testi épségedre! A Kos meggondolatlansága, kapkodása és félelmet nem ismerő hozzáállása bajt okozhat. Lassíts, és az energiáidat vezesd le sporttal, vagy kertészkedéssel, vagy tánccal! Mehetnél bulizni. Ott kitombolhatod magadat.

VASÁRNAP, október 1:

A Hold 03:17-kor lép át a békés Bikába. Ettől mára lecsillapodnak a kedélyek. Ez egy igazi vasárnap lehet: lustálkodhatsz, ill. kiélheted gurmand ambícióidat. Próbálj ki olyan íz kombinációkat, fűszereket, melyeket eddig nem mertél! De az sem baj, ha maradsz a megszokott, bevált receptednél. A lényeg, hogy élvezettel csináld, amit csinálsz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!