KOS

Amennyire élénk leszel szombaton, annyira fogsz lelassulni vasárnap. A tartós hőség sem tesz jót neked. Fárasztóvá válik a rengeteg izzadás, ami rengeteg folyadékvesztéssel jár. Ezt tudatosan és folyamatosan pótold, és nem lesz baj… ezt leszámítva csodás napok elébe nézel.

BIKA

Szombaton és vasárnap is lesz olyan konstelláció az égen, ami finom, kedves, gyengéd gesztust jelent. Végre érezheted, hogy sokkal többen kedvelnek, mint gondoltad volna. Legyél hálás! És legyél büszke magadra, mert egy szeretetre méltó ember vagy!

3 csodás fényszög hat ránk vasárnap (fotó: Shutterstock)

IKREK

Hirdetés

Mindaz, ami szombaton frusztrál, vasárnap inspirál. Hogy lehet ez? Úgy, hogy szombaton sokkal érzékenyebb és sértődékenyebb leszel. Vasárnap az égi folyamatok szerint lepereg rólad minden kellemetlen megjegyzés és/vagy kritika…

RÁK

Mesés hétvége elé nézel. Szombaton váratlanul kaphatsz meghívást, ami kizökkent, és borítja a terveidet. Megteheted, hogy nem mind a két napra, hanem csak vasárnapra mondasz igent. Így marad időd magadra, és nem bántasz meg senkit azzal, hogy kikosarazod.

OROSZLÁN

Ez tipikusan az a nyári hétvége, amikor egy hatalmas pohár jeges teával ki kell ülnöd egy árnyékos helyre, és nem kell, ill. nem szabad semmit csinálnod. Vasárnap a vizes fényszögek csobbanást, zuhanyozást, lubickolást javasolnak testednek, lelkednek.

SZŰZ

Indokolatlan vitának fogod minősíteni azt, amit szombatra prognosztizálnak a bolygók. Bölcsen tennéd, ha nem reagálnál hevesen. Vasárnap sokkal szelídebb és békésebb fényszögek lesznek az égen, ami megkönnyíti a dolgodat.

MÉRLEG

Amit el tudsz engedni, amit átengedsz a sorsnak, pont az fog a legjobban sikerülni. Ezt már sokszor hallottad, olvastad, tanultad. De most fogod test közelből megtapasztalni, és végül is megérteni. Így az a hétvége igazán tanulságosnak ígérkezik

SKORPIÓ

Tőled függ, hogy irigykedve, vagy gyönyörködve nézed az embereket. Mindkettőre lehet okod. Ez egy felemás és szélsőséges hétvége: hatalmas amplitúdó jellemzi mindkét napodat. Figyelj magadra, és tedd azt, ami jól esik testednek, lelkednek!

NYILAS

A szüleid elégedetlensége nyomasztóan hat rád szombaton. Igazságtalannak érezheted, mégis el kell gondolkoznod, hogy miért elégedetlenek. Vasárnap enyhülhet a konfliktus veszély. Add át magad a nyár örömeinek, és élvezd a vakációt!

BAK

Július közepén, a nyár kellős közepén tartunk. Itt az ideje, hogy fejest ugorj azokba a kalandokba, amelyek csak most kivitelezethetőek. Az égi folyamatok szerint egészen apró dolgokkal feldobhatod a hangulatot: éjszakai séta, naplementés csónakázás, stb.

VÍZÖNTŐ

Szombaton még vadul számolgatod a pénzedet. Majd vasárnap kiderül, hogy jobban állsz, mint hitted. Ez kifejezetten jó hatással lesz a hangulatodra. Kicsit fellélegezhetsz, hogy mégse kell annyira megszorítani a nadrágszíjat…

HALAK

Csodás hétvége elé nézel. A szombatod sem lesz rossz, de a vasárnap minden elképzelésedet felül múlja. Egy nap alatt 3 csodás fényszög lesz az égen. Végre minden a malmodra hajtja a vizet. Ettől kisimulnak az idegeid, és le tudsz lazulni…

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!