KOS

Szombaton még nem tudsz lazítani a bolygók szerint. Tele lesz a fejed a teendők hosszú listájával. Vasárnaptól kisimulnak az idegeid, és átadhatod magadat a hosszú hétvége örömeinek. Víz és föld dominancia több kikapcsolódásra "csábít". Előbbi fürdőbe, utóbbi a természetbe. Válogass kedved szerint!

BIKA

3 szuper fényszög garantálja, hogy a hosszú hétvége első 2 napján jól érezd magadat. Több dologra jut végre időd. Nem kell kapkodnod. Ez megnyugtató a számodra. Töltődj fel! És számíts hétfőn egy perpatvarra! Ezt könnyen megelőzheted, ha nem veszed személyesre azt, amit másik mond…

IKREK

Hirdetés
Paprikás leszel szinte egész hétvégén. Ez tőled szokatlan, mert nem szoktad felkapni a vizet. Most hajlamos leszel élesen válaszolni a legkisebb beszólásokra. Jobb lenne, ha nem sértenél meg senkit. Jobb lenne, ha szakítanál időt magadra. Máskülönben magadra haragítod a fél világot.

RÁK

Az égi folyamatok szerint minden adott, hogy egy ragyogó hétvégét tölts el. Vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba, ráadásul vasárnap egy gyönyörű Merkúr-Szaturnusz fényszög is neked kedvez. Jól érzed magad a bőrödben, derűlátó vagy, és ettől olyan kedves, ami népszerűvé tesz téged.
A hosszú hétvégén 3 szuper fényszög hat ránk (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Nincs több kifogás a hosszú hétvégén tényleg meg kell látogatnod a szüleidet, a rokonaidat, vagy vendégül kell látnod őket. Örülj neki, hogy igénylik a jelenlétedet! Lepd meg őket pl. egy saját kézzel készített őszi asztali dísszel, vagy egy saját készítésű sütivel! Nem baj, ha nem lesz profi.

SZŰZ

Úgysem fogod kibírni valami házi munka, vagy kertészkedés nélkül a hosszú hétvégét. Nem baj. Bárki bármit mond, te akkor érzed jól magad, ha rend van körülötted, és látod a munkád eredményét. A bolygók szerint talán hétfőn leszel képes lazítani. Akkor a konyhában alkothatsz valami csodát…

MÉRLEG

Sajnálatos módon szombaton dupla kellemetlen fényszög lesz az égen, ami dupla esély a konfliktusra. Az lenne a legjobb, ha otthon bezárkóznál. Így talán megúszod sértődés nélkül. Ha ez nem járható út, akkor emlékeztesd magad arra, hogy ez is elmúlik! És tényleg: vasárnaptól jobb lesz.

SKORPIÓ

Türelmetlenül és izgatottan vártad a hosszú hétvégét. Te sokkal inkább, mint a többiek. Jogosan. Hiszen vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba. Előbbi azt jelenti, hogy megered a nyelved. Utóbbi azt jelzi, hogy jön a születésnapod. Mindkettő remek ok az ünneplésre…

NYILAS

Kissé összezavarodhatsz a hosszú hétvégén. Annyi mindenről volt szó. Annyi emberrel egyeztettél, de a végén az egész egy nagy kuszaság lett. Nem egészen tudod, hogy ki mit akar. Ill. mit tegyél, hogy senkit ne bánts meg. Legokosabb, ha listát írsz, és futsz még egy kört, hogy senki se maradjon ki.

BAK

Elképzeléseid szerint indul a hosszú hétvége. Minden jól alakul. Majd vasárnap felborul az egész. Mintha meg akarna tréfálni az élet. Erre te magadban motyogod: "Értem én a humort, csak nem szeretem.". Figyeld, hogy mit lehet kihozni a váratlan helyzetből! Meglátod, jó lesz a vége.

VÍZÖNTŐ

Szombaton vihar előtti csendet érzékelsz. Igazad van. Vasárnap a Hold belép a Vízöntőbe, és te szinte mindent személyes sértésnek veszel. Ezt gyorsan hagyd abba, mert elrontod az egész hosszú hétvégédet! És nem csak a sajátodat, hanem a környezetedét is. Maradj nyitott és rugalmas!

HALAK

Előnyös számodra, hogy vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba. Majd vasárnap egy meseszép Merkúr-Szaturnusz fényszög az égen. Ezek mind segítenek, hogy jól legyél testi, lelki és szellemi értelemben egyaránt. A többi kizárólag tőled függ. Töltsd meg élményekkel a hosszú hétvégédet!

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!