KOS

4 kellemetlen fényszög nehezíti meg a dolgodat február első hétvégéjén. A 4-ből csak 1 érint közvetlenül. Ettől még lehet rossz kedved, és úgy élheted meg, hogy minden összeesküdött ellened. Saját érdekedben ne ess túlzásba, és ne adj teret a bosszankodásnak!

BIKA

Érzékenyen érint a szombat hajnali Nap-Uránusz fényszög és a vasárnap esti telihold. Ez egy kellemetlen keretet ad a hétvégédnek. Minden erődre szükséged lesz ahhoz, hogy leküzd a borús hangulatot. Szerencsére vannak a közeledben örök optimisták…

IKREK

Február első hétvégéjén a férfi - nő örök ellentét témájával kell szembenézned. Egy vasárnap hajnali Mars - Vénusz fényszög szerint momentán nem érzed jól magad a bőrödben akár férfi vagy, akár nő. Tudd, hogy ez nem tart sokáig!

A hétvége horoszkópja (fotó: Shutterstock)

RÁK

Párkapcsolati nézeteltérés kavarhatja fel a lelkedet ezen a hétvégén. A Hold hiper érzékennyé tesz téged, ami elkeseríthet. El is sírhatod magad. Semmiképp se hibáztasd a másikat és ne sajnáld magad, mert egy marcangoló örvénybe kerülsz.

OROSZLÁN

Nem jól indul ez a hétvégéd. Szombaton hajnalban egy Nap - Uránusz kvadrát szerint valaki téged hibáztat. Ezen vérig sértődhetsz, amit a vasárnapi telihold jelez. Szóval bőven lesz kihívás. Tudd, hogy a merevség és a büszkeség nem jó tanácsadók!

Hirdetés

SZŰZ

Olyan érzésed lesz, mintha kivették volna a kezedből az irányítást. Bármit terveztél, garantáltan másképp fog alakulni. Ezen mérgelődni totál felesleges. Jobban jársz, ha nyitottan, rugalmasan és bizakodva állsz hozzá mindenhez…

MÉRLEG

Annyi feszültség lesz az égen, ami itt a Földön se kímél téged. Február első hétvégéjének konstellációi tökéletes ürügyet szolgáltatnak a duzzogásra és a bulizásra egyaránt. Ne feledd, hogy választhatsz, hogy mire fókuszálsz, minek adsz energiát!

SKORPIÓ

A bolygók szerint két tűz közé kerülsz. Cseppet sem irigylésre méltó a helyzeted. Szerencse, hogy téged keményfából faragtak. Azonban ettől nem szabad merevvé válnod, mert az égi folyamatok szerint, aki merev, az eltörik, eltörhet…

NYILAS

A közlekedésben kell fokozottan óvatosnak lenned ezen a hétvégén. Több kellemetlen fényszög is balesetveszélyt szimbolizál. Egyrészt a jegesedés okozhat gondot. Másrészt a közlekedők fafejűsége. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesznek veled előzékenyek…

BAK

Ha szombaton reggel sikerül egy sértődésre hajlamos embert okosan kezelned, remek hétvégéd lesz. Akkor is, ha szép számmal lesznek a közeledben olyan emberek, akik vagy panaszkodnak, vagy pánikolnak. Egyik se ragadjon át rád!

VÍZÖNTŐ

Hatalmas kihívás vár rád február első hétvégéjén. Rögtön szombaton hajnalban egy Nap-Uránusz fényszög váratlan kritikával "támad meg" téged. Majd a vasárnapi telihold próbára teszi a türelmedet, a toleranciádat, a rugalmasságodat és a tapintatosságodat…

HALAK

Nem sok jót ígérnek a bolygók erre a hétvégére. Ennek ellenére nagy szükség van a te kedvességedre. A környezetedre csillapítóan hat, ha megértően beszélsz velük. Ugye, érzed, hogy milyen jó, hogy vagy, és hogy ilyen vagy?

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!