KOS

Ez az a hétvége, amikor kár lenne otthon maradnod. Az időjárás kedvezni fog mindenféle szabadtéri programnak. Itt az ideje felavatni a grillt, a kerti garnitúrát, vagy beszerezni új túracipőt, hátizsákot, dzsekit, stb.

BIKA

A születésnapod közelében érdemes lenne egy kerti partit szervezned. Ez a hétvége tökéletesen alkalmas erre. Vagy egy terepszemlére. Menj el pár helyre, amit kinéztél, és szerezz saját tapasztalatokat! Kereshetsz fizetős, vagy ingyenes helyet is.

IKREK

Imádni fogd ezt a hétvégét. Az Ikrekben járó Hold szombat este kivételével kedvező fényszögeket kap. A szombat este a Szaturnusz szerint az idővel leszel bajba. Vagy késel, vagy kapkodsz, vagy zavar, hogy egyszerre nem lehetsz 2 helyen…

A hétvége horoszkópja április 22-23 (fotó: Shutterstock)

RÁK

Szíved szerint elbújnál a világ elől. Megteheted, de ne otthon bujkálj! Ruccanj ki egy jó helyre! Ez lehet közel, vagy távolabb. Elutazhatsz vidékre, vagy egy szomszédos országba is. Kirándulhatsz, vagy sétálhatsz egy szép városban. Tedd kedved szerint!

OROSZLÁN

Vétek lenne a négy fal között ücsörögnöd egész hétvégén. Lehet, hogy le vagy maradva házimunkával, és szeretnéd utolérni magad, de mindenképpen szakíts időt egy sétára! Nem kell messzire menned ahhoz, hogy kiszellőztesd a fejedet…

Hirdetés

SZŰZ

Fejben te valahol messze jársz. A jövő foglalkoztat ezen a hétvégén. Tervezgess, álmodozz, de semmiképp se aggódj! Tőled függ, hogy felerősíted-e a bizakodást magadban. Ne hidd, hogy a jelen realitása határozza meg a hozzáállásodat!

MÉRLEG

Neked mindig, de most különösen nagy szükséged van szellemi táplálékra. Ez a hétvége remek akár tanulásra, akár kulturális élményekre. Mehetsz moziba, színházba, kiállításra, de érdekes előadás is szóba jöhet. Válogass kedvedre!

SKORPIÓ

Szinte biztos, hogy valamiről le kell mondanod ezen a hétvégén. Meglepően jól fogod viselni, hogy nem te irányítasz. Köszönhető ez a kedvező bolygóállásoknak. Szóval dőlj hátra, és mosolyogva várd, hogy mi az, ami nem az elképzeléseid szerint alakul!

NYILAS

Szerelmes hangulatban telik ez a hétvégéd. Ha van párod, akkor ő ennek az igazi nyertese, mert elhalmozod a szereteteddel minden létező módon. Ha nincs még párod, akkor találkozhatsz egy potenciális emberrel, aki megdobogtatja a szívedet.

BAK

Mindig rövidek a hétvégék, és irtó gyorsan elillannak. Különösen akkor, amikor sok ötleted és terved van. Ez most pont egy ilyen hétvége. Szóval ne reménykedj abban, hogy mindenre jut időd! Inkább lassíts, lazíts, és főzz egy finom teát magadnak!

VÍZÖNTŐ

Nem lehet bírni veled a mostani hétvégén. Sziporkázol, és folyton mosolyogsz. Ezt a kedvező konstellációknak és a saját kedvező életfelfogásodnak köszönheted. Te vallod, és megteszed: "Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!"

HALAK

Nem kell ahhoz születésnap, vagy húsvét, hogy meghívd a családodat egy lakomai ebédre/vacsorára. Ezen a hétvégén megvendégelhetnéd őket, vagy beugorhatnál hozzájuk egy tál fasírt golyóval, muffinnal, vagy bármilyen finomsággal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!