Rák

Mostanság nagy szükség van bölcsességedre, empátiádra. Képes vagy meglátni, mi az, ami ellen nem érdemes küzdeni, de azt is, mikor kell feltétlenül felvenned a kesztyűt. A mostani egy olyan időszak számodra, amikor nagy lelki érésen, fejlődésen mész keresztül. Fontos felismerésekre jutsz, miközben a Nap a te jegyeden halad keresztül. Rájössz, hogyan tudod megvalósítani a közeli és távolabbi jövő terveit.

4 csillagjegynek különleges fordulatot hoz a július (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

A Vénusz a nyár elején a jegyedbe lépett, és egész nyáron ott is marad, ami egy nagyon boldog, vidám időszakot hoz neked. Július 10-ig még a Mars is a jegyedben van, ami hatalmas energiákat ad ehhez. Érdeklődésed vibráló, szeszélyes, és érzelmileg is könnyen megérintenek a dolgok, téged engedni kell szárnyalni, akkor tudsz jól működni a világban. Ha letörik a lelkesedésed, akkor az a hétköznapok működésén is nyomot hagy. Most viszont minden körülmény arra utal, hogy fellélegezhetsz, megkönnyebbülsz, és nagy sikereket érhetsz el magánéletben, munkában egyaránt. Amikor a Mars jegyet vált, és a leföldelt Szűz jegyébe lép, akkor pedig stabilizálódnak az eddigi eredményeid, örömeid, sikereid. Ezzel egy új fejezet veszi kezdetét az életedben.

Szűz

Július 11-én bolygód, a Merkúr az Oroszlánba, 28-án a Szűzbe lép, július 10-én pedig a Mars lép be a jegyedbe. Most jön tehát a te időd, amikor egyrészt felébred benned a teremtő erő, a kreativitás s a szenvedély, másrészt most a te energiáid működnek majd a világban, tehát szuperül tudod majd ezeket kamatoztatni. A Mars a Szűzben sorsfordító szerelmet hozhat számodra.

Skorpió

A bolygók jelzik, hogy a szingli Skorpió júliusban rátalál a szerelemre. Nemcsak a kémia működik, lelkileg, szellemileg is teljes az összhang. Ha már régóta párkapcsolatban élsz, a tüzes Oroszlán energiák hoznak új fejleményeket és szenvedélyt a kapcsolatba. De nemcsak ott: a munkában, érvényesülésben is vízválasztó lehet ez a periódus, mert nagyot léphetsz előre, és megvalósíthatod egy régi álmodat.

Ez is érdekelhet

Júliusi kínai horoszkóp 2023: új kezdeteket jelez a Kecske hónapja

Sokunk számára új kezdeteket jelez a Kecske hónapja: szerencsés hatások, kedvező égi jelek kísérnek minket, érdemes most belevágni a tervek megvalósításába. Megérkezett a júliusi kínai horoszkóp, amiből minden fontos részlet kiderül.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!