KOS

Felemás hétvége elé nézel. Szombaton még szeptember és Kos Hold lesz. Vasárnap már október és Bika Hold. Ettől a hangulatod, a közérzeted és a motivációd is erős kettősséget mutat. Szóval nincs baj, ha egyik nap pörögsz, másik nap lustálkodsz.

BIKA

Ez a hétvége tökéletes lenne arra, hogy kimond azt, amire rájöttél, illetve amit összeraktál a fejedben. Megkönnyebbülsz, ha kimondod. Ráadásul a másik félnek is lehetőséget adsz, hogy a saját nézeteit eléd tárja. Ebből egy jó beszélgetés kerekedhet.

IKREK

Hirdetés
Bajban vagy, mert hosszú a listád. Remélhetőleg rajta van a pihenés is, mint feladat. Ha jót akarsz magadnak, akkor legalább az egyik napon pihenj, töltődj, lazíts! Elpattan a húr, ha túl feszítik. Ne várd meg, hogy lerobbanj! Inkább előzd meg!

RÁK

Egyik napon búcsúzik a szeptember, másik napon beköszönt az október. Téged megviselhet, hogy ennyire rohan az idő. Te még a nyári emlékeidet rendezed, miközben már az ősz derekán járunk. Keresd az ősz szépségét, és jobban leszel.
Szuper fényszögekkel kezdődik az október (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Valószínűleg szombaton jobb passzban leszel, mint vasárnap. A hét utolsó napjával sincs baj. Csupán a bolygók szerint akkor leeresztesz. Jól teszed. Érdemes megállnod kicsit, és átgondolnod, hogy év végéig mit tervezel, mit szeretnél még…

SZŰZ

Nem lesz okod panaszra ezen a szép őszi hétvégén. Ugyanis bolygód, a Merkúr még a Szűzben jár, és szuper fényszöget alkot az Uránusszal, ami konkrét megoldást, ötletet, ihletet hoz neked. Ez megnyugtat, mert végre látsz kiutat a jelen helyzetből.

MÉRLEG

Telihold után még nyalogathatod a sebeidet. A péntek kifacsart téged. De nem töltheted azzal az egész hétvégét, hogy a sérelmeidet sorolod. Rázd meg magadat, mint a kutya, ami most jött ki a vízből, és élvezd a hétvége minden óráját, percét!

SKORPIÓ

Hiába csapod be a környezetedet, önmagadat nem tudod. Ez a hétvége arra jó, hogy leülj, és valld be magadnak, ha valakinek igaza volt, és te ettől "megvilágosodtál"! Nem baj, ha nem te ötleted. Attól még használhatod…

NYILAS

Nagyon vártad ezt a hétvégét. Tele vagy tervekkel. De mivel csak 2 napod van, nem lesz időd mindenre. Ahelyett, hogy ezen keseregnél, keress derűs társakat, és együtt találjátok ki, hogy mit csináljatok. A társaid lehetnek családtagok is…

BAK

Szeptember utolsó napján 2 szuper fényszög, vasárnap a békés Hold gondoskodik arról, hogy jól érezd magadat a bőrödben. Lassíts, hogy utolérjenek a gondolataid! Annyi minden történt a hét során. Ezeket fel kell dolgoznod, meg kell emésztened.

VÍZÖNTŐ

Egyre jobban nyomaszt, hogy rendet kell tenned az otthonodban. A pénteki telihold után már fogy a Hold, ami selejtezésre és takarításra tökéletes. De nem kell mindkét nap szorgoskodnod. A szombat kikapcsolódásra alkalmasabbnak látszik…

HALAK

Ha tanuláson, képzésen, vagy utazáson töröd a fejedet, akkor itt az ideje lépéseket tenned. Ne várj tovább! Az égi folyamatok kedveznek minden ilyen témának. Kérhetsz ötletet, tanácsot olyan emberektől, akik már csináltak ilyesmit.

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2023.: új fejezet kezdődik...

A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy fordulatokat jelez, ezt mérséklik a Mérlegben járó bolygók, amik viszont harmóniát hoznak a csodaszép őszbe. Októberi havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!