KOS

Lendületesen búcsúztatod az ó évet, és lustálkodva indítod az új évet. Jól teszed. Szilveszter éjjel egy Vénusz-Plútó együttállás a józan tervezgetésnek kedvez. De nem kell kapkodnod: még január elsején is összeírhatod, hogy mit szeretnél, mire vágysz 2023-ban.

BIKA

Ez egy szokásostól eltérő szilveszter lesz. Bármit terveztél korábban, garantáltan másképp fog alakulni. Ne méltatlankodj, mert jobb lesz a végeredmény, mint gondoltad! Ez tanulság lesz egész 2023-ra: tervezhetsz bármit, nem baj, ha nem úgy lesz.

IKREK

Akár barátokkal, akár családdal, akár egyedül töltöd az év utolsó napját, törekedj valami újdonságra! Fel fog dobni a megszokottól eltérő szilveszterezés. Ettől sokkal többet fogsz mosolyogni, és nevetni! Ha vidáman lépsz át az új évbe, az egész éved ilyen lesz.

A szilveszteri hétvége horoszkópja szerint csodásan alakul az év vége (fotó: Shutterstock)

RÁK

Nem bánod, ha otthon töltöd a szilvesztert. Az sem zavar, ha hozzád mennek a többiek. Te élvezed a vendéglátást. De ne ugrálj folyton! Neked is jár egy kis lazítás. Vigyázz az alkohollal! A bolygók szerint most a szokottnál jobban megárthat, ha sokat iszol.

OROSZLÁN

Kirobbanóan jó passzban leszel az év utolsó napján. Nem bírsz a fenekeden ülni. Mozdulj ki! Éjfélre haza érhetsz, és koccinthatsz otthon. Már csak azért is, hogy elsején sokáig alhass, és ágyban maradhass, amíg jól esik. Máskor úgyse teheted meg. Igaz?

Hirdetés

SZŰZ

Amilyen pörgős lesz az év utolsó napja, olyan nyugis lesz az új év első napja. Ennek tudatában csinálj programot! Január elsején mindent lassan intézz! Ne kapkodj, ne siess! A bolygók aktuális helyzete és fényszögei pont ebben támogatnak téged. Ez megnyugtató és biztató.

MÉRLEG

A szerelmeddel töltsd az év utolsó napját! Ezt javasolják az égi folyamatok. Ha ez nem megy, akkor a szeretteiddel töltsd a szilvesztert! Éjfélkor adj hálát, hogy szerethetsz, és szeretve vagy! Egy Vénusz-Plútó együttállás új megvilágításba helyezi ezt és azt, hogy honnan jöttél…

SKORPIÓ

Számtalan ötleted volt az óév búcsúztatására, de szinte biztos, hogy nem úgy alakul, ahogy tervezted. Nyitottnak és bevállalósnak kell lenned ahhoz, hogy egy új verzió megvalósulhasson. Ettől még nem kell semmit magadra erőltetned. Legyen szempont az, hogy mi esik jól!

NYILAS

31-én tele leszel energiával. Nyüzsögj, de éjfélre lassulj le! A Bika Hold ebben segít. Ráadásul előhozza belőled a gurmandot. Valami különleges ízre vágysz. Ha nem vásároltál be, akkor nézz körül a kamrádban és a hűtődben, és merj kreatív lenni! Ha ez nem sikerül, rendelj valami finomságot!

BAK

Szombaton 3 kellemetlen fényszög lesz az égen, ami kissé ingerlékennyé tesz téged. Senkivel és semmivel nem leszel elégedett. Vigyázz, mert a kellemetlen stílusod vitát eredményezhet! Kár lenne elrontani az óév utolsó és az új év első napját. Tudd, hogy az alkohol nem megoldás!

VÍZÖNTŐ

A szomszédban buli lesz. Csatlakozhatsz hozzájuk egy koccintás erejéig. Vagy áthívhatnád őket a pohár pezsgőre. Egy új év kezdődik, ami új stratégiát, stílust és lehetőségeket hoz neked is. Jól teszed, ha jóban vagy a szomszédaiddal. Sosem tudhatod, hogy mikor lesz egymásra szükségetek.

HALAK

Semmiképp se aggódj az óév utolsó napján! Akkor se, ha most meg kell húzni a nadrágszíjat! Meg tudod oldani a szilvesztert olcsón. A karácsonyi maradékból finom menüt rittyenthetsz. A szüleid és nagyszüleid anno így csinálták. Szóval neked is menni fog…

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!