Augusztus 14-én 17:21-kor lesz pontos a Mars-Jupiter együttállás. De a hatása - 5 nap. Ez van, akit motivál, van, akit frusztrál. Az együtt állás az Ikrek jegyében lesz, ami minden jegy szülöttjét másképp érinti.

Mit szimbolizál az Ikrek, a Mars és a Jupiter?

Az Ikrek egy labilis jegy, ami változékonyságra, hajlékonyságra, rugalmasságra és következetlenségre hajlamosít mindenkit. Ezzel párhuzamosan az Ikrek az intellektust helyezi az érzések elé. Prioritást élvez az ész most. Elvek, eszmék mentén szelektálunk mindannyian. Közben sínpárként egymás mellett futnak totál más projektek. Ezek elvileg nincsenek egymással összefüggésben. Ám később kiderülhet, hogy mégis van kapcsolat közöttük.
A Mars harciassá tesz. De szerencsére ambíciót is hoz magával. Sajnos időről-időre belső harcot szimbolizál: magunkkal kell harcolnunk, hogy pl. leküzdjük a félelmünket, pesszimizmusunkat, vagy a bizonytalanságunkat. Ha ez hosszan elhúzódik, bele is betegedhetünk. A Mars lázat, gyulladást jelent. Nyáron hamar megfázhatunk a kánikulában a túl klimatizált helyiségekben vagy a jeges italoktól.
Térjünk rá a konkrétumokra, és nézzük, hogy milyen téren kell felkészülnünk:
A Mars-Jupiter együttállás nagy energiákat hoz (fotó: Shutterstock)

KOS

Bolygód, a Mars július 20 óta jár az Ikrekben. Augusztus 14-én a Jupiterrel együtt állva felfokozza az ambícióidat, amelyek elsősorban utazásról, másodsorban tanulásról szólnak. Türelmetlenséget is hoz neked ez az együtt állás, mert rosszul viseled, ha nincs azonnal információ. Kivételesen nem türelemre intenek a bolygók, hanem az Ikrek jelleg miatt azt javasolják, hogy indulj el egy másik úton is. Több vasat tarthatsz a tűzben, és hamarosan kiderül, melyik hozza az elvárható sikert.

    

BIKA

Folyton azt olvasod, hogy te anyagias ember vagy. Kezded elhinni, hogy ez elítélendő tulajdonság. Pedig mindenkinek ki kell fizetnie a számláit, és meg kell finanszíroznia pl. azokat a nyaralásokat, amelyekről készült fotókkal vannak tele a közösségi oldalak. A Mars-Jupiter együtt állás téged igazol, és újabb ambíciót hoz neked. A jólét elérése és stabilizálása most sikerre van ítélve. Az sem kizárt, hogy párhuzamosan kettő, vagy több helyről jön bevételed. Maradj nyitott! Ez fontos…

IKREK

Jó neked, mert a Mars ambiciózussá, a Jupiter szerencséssé tesz téged. Kérdés, hogy te ezt mire használod. Több úton elindulhatsz. Van választási lehetőséged. Ezt nevezik a bőség zavarának. Hiába inspiráló mindkét bolygó, idén nyáron nem vagy gondtalanul boldog. Szégyelled ezt, mert valójában nincs okod a panaszra. Valószínűleg érzed, hogy bármikor "légy eshet a levesbe". Most van szükséged arra a felülemelkedés képességére, ami rád jellemző. Ha felhők jönnek, tudd, hogy el fognak menni!

RÁK

Muszáj leküzdened a félelmedet, ha nem akarsz nagyszerű lehetőségekről lemaradni. Az augusztus 14-dikei Mars-Jupiter egy motivációs tréninggel felér. Tedd fel a kérdést: merre tart az életed, ez egyezik-e a korábbi terveiddel? Titokban tarthatod, senki sem fog megszégyeníteni, vagy kinevetni. Ezzel párhuzamosan tuti, hogy arra vágysz, hogy valakivel megoszthasd az aggályaidat, mert azt szeretnéd, hogy a másik azt mondja: "Drukkolok neked, és hiszek benned, hogy meg tudod csinálni."…

OROSZLÁN

Szerencsés vagy, mert te egy barátságos ember vagy, és sok barátod van. Igaz, hogy idén ezek a barátok megritkultak. A Mars-Jupiter együtt állás további szelekciót jelez. Nem szabad keseregned emiatt. Ugyanis nálad magasan van a léc önmagaddal és barátaiddal kapcsolatosan is. Aki nem olyan figyelmes, bőkezű és segítőkész, mint te, azzal nem tudsz kölcsönösen támogató szövetséget kiépíteni. Ugye, eleged van abból, hogy csak te adsz? Szóval ne bánd, ha lekopnak, eltűnnek egyesek!

    

SZŰZ

A Mars-Jupiter együtt állás komoly dilemmát jelez. Egy fajta útelágazáshoz értél: választanod kell, ill. kellene. Sajnos még nem egyértelmű, hogy melyik a jó választás. Nem ismersz magadra. Hiszen te általában képes vagy dönteni, de ez a jelenlegi bizonytalanság új. A bolygók azt tanácsolják, hogy addig ne dönts, amíg nem vagy meggyőződve! Tény, hogy a Mars türelmetlenségét a Jupiter felnagyítja. Azonban happy endre számíthatsz. Már csak egy kicsit kell várnod.

MÉRLEG

Tele vagy tervekkel. Döbbenten látod, hogy sokan összekuporodva ücsörögnek az út mellett, és ezerrel sajnálják önmagukat. Ettől elbizonytalanodhatsz. Vajon te érezheted magad jól a bőrödben, amikor ilyen sokan maguk alatt vannak? Tudd, hogy a te lelkesedésed átragasztható! Kimondottan jót teszel a többiekkel, ha követed az álmaidat, mert példát mutatsz nekik. Elgondolkodnak, hogy ha neked megy, akkor nekik is. Szóval pontosítsd, hogy mit akarsz (Mars), és higgy magadban (Jupiter)!

SKORPIÓ

A nyár vége felé közeledve sokkolhat, hogy eddig mennyit költöttél. A Mars-Jupiter együtt állás szerint vissza kell fognod a kiadásaidat. Sőt előfordulhat, hogy váratlan költség adódik. Pánik lehet úrrá rajtad. Nincs világvége. Ülj le, igyál egy kávét, vagy teát, és gondold át, hogy honnan szerezhetsz pénzt! Ezzel párhuzamosan nagy kaliberű beruházáson töprengsz. A kettő elvileg kioltja egymást. De nem most. Ambíciód (Mars) és a bizakodásod (Jupiter) megmutatja a megoldást.

NYILAS

A Mars-Jupiter együtt állás szerint népszerűséged topon lesz. Mindenki veled akar találkozni, bulizni, utazni, stb. Ez nem csak augusztus 14-én érvényes, hanem szinte egész hónapban. Borítékolható, hogy ebből féltékenység, rivalizálás, konfliktus fog kipattanni. Értetlenül állsz ilyenkor, mert neked belefér, hogy több szálat tartasz a kezedben. De vannak, akik ezt hűtlenségnek nevezik. Akkor is, ha nem párkapcsolatról van szó. Mérlegeld, hogy kinek tudsz, akarsz megfelelni!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 12-18.: Kihívások elé állítanak a bolygók

Meglepő változásokat jeleznek a bolygók ezen az augusztusi héten. A Merkúr visszalép a Szűzből az Oroszlánba, és meggondoltságra ösztönöz. A Mars az Ikrekben együttáll a Jupiterrel, és jócskán felnagyít mindent. Végül egy nehéz Mars-Szaturnusz fényszög int óvatosságra és lassításra. Most tényleg semmivel sem kell kapkodni. Inkább tervezd meg a hosszú hétvégédet.

Tovább olvasom

    

BAK

Téged teljesen kimerít, kiborít, ha egyszerre eltérő stílusú, habitusú emberekhez kell alkalmazkodnod. A mostani Mars-Jupiter együtt állás szerint a munkahelyeden kell ilyen kihívással szembe nézned. Hiába teszel fel egyértelmű kérdéseket, a többiek elméleti síkra tévednek, és konkrét megoldások keresése helyett elkezdenek moralizálni. Ezt az Ikrek jelleg hozza. Téged mindez egyre jobban dühít (Mars). A jóhiszeműség (Jupiter) sem segít. Vagyis hátra kell lépned, és várnod…

VÍZÖNTŐ

Élvezd a nyarat, hozd ki belőle a maximumot! Ezt javasolja a Mars-Jupiter együtt állás. Szerencsére nem kell téged nyaggatni, mert most csordultig vagy életigenléssel. Ez arra is jó, hogy egy vállalkozásba belefogj. Sőt, akár többe. Az Ikrek párhuzamos jellege támogatja ezt. De nem kéne szétforgácsolnod magadat. Azt részesítsd előnyben, ami feldob! Eközben gyerekekkel, gyerekvállalással kapcsolatosan is döntened kell. Szerencsére nem kell kapkodnod. Gyűjts be minden infót, és állíts prioritást!

HALAK

A családod még mindig meg tud lepni. A mostani Mars-Jupiter együtt állás olyasmit szimbolizál, ami ismét sokkol téged. Pedig nem kellene felhúznod magadat. Főleg akkor, ha közvetlenül nem érint a dolog. Lehet, hogy ők hoznak egy olyan döntést, amiről te előre tudod, hogy öngól. De ők felnőtt emberek, akiknek meg kell tapasztalnia, hogy mivel jár egy helytelen lépés. Neked a saját cselekedeteidért kell felelősséget vállalnod. Felesleges miattuk idegeskedned. Ezzel nem segítesz nekik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!