A Vénusz a Vízöntőben egészen eredeti, szokatlan módon mutatja ki, éli meg a szeretetet és a szerelemet. Szabad, független, nem engedi magát kényszeríteni, ha elmehet, marad. Cseppet sem szokványosan szeret.

A Szaturnusz a Vízöntőben az intelligencia megtestesítője, de rideg módon viszonyul embertársaihoz. Komoly, ám tart az intimitástól és a közelségtől.

A Vízöntő jegy nem véletlenül van a tél kellős közepén, amikor a hidegség az úr. Ez nyilvánul meg a Vízöntőben járó bolygókon keresztül. A két bolygó együttállása nem könnyíti meg a melegség, a gyengédség és általában az érzelmek megélését.

A Vénusz és a Szaturnusz is a Vízöntő jegyében áll (fotó: Shutterstock)

Óriási tévedés azt hinni, hogy mindenkinek kedvesnek, megértőnek és közvetlennek kell lennie mindig mindenkivel. Igenis vannak emberek és helyzetek, amikor a távolságtartás előnyösebb. A magyar nyelvben a magázódás remek példa erre: amikor magázódunk távolságot tartunk, miközben megfelelő tiszteletet adunk a másik félnek. Persze van az a hangsúly, amikor ez kellemetlen, sőt irritáló.
Nem vagyunk egyformák. Mindannyian másképp ítéljük meg, éljük meg ezt a bolygó együttállást, ami január 22-én volt pontos. Vegyük sorra, hogy ki, hogyan!

KOS

Te egy egyenes, őszinte ember vagy. Ki nem állhatod a hűvös, visszafogott, mogorva embereket. Valószínűleg nem közülük választasz barátot és/vagy társat. A Vénusz - Szaturnusz együttállás a Vízöntőben elkerülhetetlenül azt mutatja meg, hogy egy ilyen ember is lehet partner. Pl. egy tartalmas beszélgetésben, kollektív munkában, stb. Ha találtok közös témát, célokat, akkor összefoghattok. Meg fogsz lepődni, hogy milyen megbízható szövetségest nyersz ezáltal.

Hirdetés

BIKA

A karriered végre felfelé ível. Szaturnusz szerint ebben jó pár éved benne van. Január 22-étől a Vénusz - Szaturnusz együttállás a Vízöntőben kis szerencsét hoz neked. Sajnos úgy tűnik, hogy elsőre kitolásnak érzed a dolgot. Nem szabad azonnal reagálnod, mert hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Vedd tudomásul azt, ami jön, és később ítélkezz! Maradj higgadt, megbízható, és őrizd meg a jó modorodat! Csak így fordíthatod a javadra ezt a helyzetet.

IKREK

Az ételnél fontosabb számodra a szellemi táplálék. Pont ezt kapod meg a Vízöntőben együttálló Vénusz - Szaturnusz-tól. Szerencsés vagy, mert nem csak intelligens emberekkel van dolgod, hanem a jó humor is megjelenik. Vidáman, nevetve minden feladat könnyebben megoldható. De ne felejtsd el, hogy Szaturnusz, Kronosz, az idő ura akkor segít neked, ha kellő időt adsz az épp aktuális témának! Szóval kapkodnod nem kell, és nem szabad. Mivel az idő most neked dolgozik…

RÁK

Te nem leszel lelkes a Vénusz - Szaturnusz együttállásért. Már csak azért sem, mert mindkét bolygó azt tanácsolja, hogy engedd el a vágyaidat (Vénusz), és bízd a sorsra (Szaturnusz). Bölcsen teszed, ha nem ragaszkodsz semmilyen korábbi elképzelésedhez. Nem kell attól félned, hogy valamiről lemaradsz. Idővel ez változni, javulni fog. Ezzel párhuzamosan készülj fel olyan kiadásara, költségre, ami kötelező! Ezt nem úszhatod meg. Jobb, ha nem alkudozol. Úgyis ki kell fizetned.

OROSZLÁN

A Vénusz - Szaturnusz együttállás párkapcsolati téren változást sejtet. Nem leszel optimista ezzel kapcsolatosan. Szaturnusz komolyodást "követel meg" tőled és a másiktól egyaránt. Szembe kell néznetek azzal, hogy változik a világ, ti is, és előfordulhat, hogy letértetek arról az útról, amin elindultatok. Észbe kell kapnotok, és visszatalálni a helyes útra. Amennyiben nincs még párod, ez az együttállás egy komoly, tartós új kapcsolat "ígér". Persze csak akkor, ha nyitott leszel.

SZŰZ

Kellemes a hangulat a munkahelyeden a Vénusz - Szaturnusz együttállás szerint. Számíthattok egymásra, ami ritka nagy kincs. Kedvelitek egymást (Vénusz), ami segíti a munkavégzést. Azonban neked olykor kényszered van arra, hogy elégedetlen legyél a saját teljesítményeddel (Szaturnusz). Ez megkeserítheti a hangulatodat. Jobban jársz, ha igyekszel erősíteni magadban az optimizmust, és a kizárólag a jó dolgokra fókuszálni. Ez döntés és fegyelem kérdése…

MÉRLEG

Muszáj lenne engedned érvényesülni a kreativitásodat, és a vállalkozó szellemedet. A Vénusz - Szaturnusz együttállás afelé terelget, hogy emelkedj felül az összes aktuális problémán. Átvitt értelemben, vagy szó szerint menj fel egy magaslatra, és onnan nézz rá mindarra, amitől eddig féltél (Szaturnusz), és nyisd ki a szívedet (Vénusz)! Csak így fogd megtalálni azt a megoldást, ami nem csak kivezet téged, hanem még lelkesít is. Ez az igazi ajándék a bolygóktól.

SKORPIÓ

Egy ideje töprengsz költözésen. Olykor belelkesedsz, olykor kivitelezhetetlennek érzed az egészet. A január 22-dikei Vénusz - Szaturnusz együttállás új lendületet hoz neked. Továbbra sem szabad elhamarkodott döntést hoznod, de itt az ideje, hogy utána nézz a lehetőségeknek. Kellő információ nélkül nem láthatsz tisztán. Érdemes lenne tanácsot kérned szakembertől. Akár többtől. A 2 bolygó együttállása 2 embert szimbolizál. Akkor segítenek neked, ha egyetértenek.

NYILAS

Kimondottan élvezed, ha több féle emberrel találkozhatsz, beszélgethetsz, eszmét cserélhetsz. A Vénusz - Szaturnusz együttállás erre ad nagyszerű lehetőséget. Nem kell sietned a véleményalkotással. Az információk idővel értelmet nyernek, és hasznodra lesznek. Szóval minél több diskurzusba kapcsolódj be! Közben maradj ki a pletyka és/vagy rémhír gyártásból! Ezek se neked, se a többieknek nem segítenek. Sőt félelmet kelthetnek. Szerencsére távol áll tőled a pletyka és a rémhír is.

BAK

A pénzzel kapcsolatosan lazulhatsz a Vénusz - Szaturnusz együttállás szerint. A Vénusz kedvező folyamatokat, a Szaturnusz tartós tendenciát szimbolizál. Vagyis a pénz jön, és lassan nő a bevételed. Akkor is, ha károgó hangokat hallasz. Sokan pánikolnak. Ez az, amit tilos átvenned. A jövedelmed alakulása összefüggésben van a hozzáállásoddal. Hiába tűnik ez nonszensznek. Gondolj az egészségedre! Amikor kiegyensúlyozott vagy, a betegség elkerül. Ám ha stresszes vagy, hamar lerobbansz.

VÍZÖNTŐ

Elsőre ellentmondásosnak tűnhet a Vénusz - Szaturnusz együttállás üzenete. Vénusz azt javasolja, hogy vállald az eredeti, sajátos stílusodat. Szaturnusz viszont félelmet kelthet benned. Azt hiheted, hogy nem fognak szeretni, ha eltérsz a szokásostól, ha kilógsz a sorból, ha extravagáns módon viselkedsz, öltözködsz. Holott pontosan tudod, hogy nem tudsz megváltozni. Szerencsére nem is kell. Fogadd el, hogy vannak, akik így szeretnek, és vannak, akik sosem fognak!

HALAK

Misztikus helyzetet teremthet a január 22-ei Vénusz - Szaturnusz együttállás. Semmiképp sem szabad titkos szerelmi viszonyba bonyolódnod. Pedig biztos lehetsz benne, hogy a sors meg fog kísérteni. Józan fejjel nem kérdés, hogy elkerülöd az ilyen helyzeteket. De amikor megcsap a szerelem szele, nem könnyű helyesen mérlegelned. Amint komolyan veszed az asztrológia tanácsát, felvértezed magad. Mintha az immunrendszeredet vitaminokkal erősítenéd tél víz idején…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!