A következő pontokban összegyűjtöttünk néhány angyali fohászt, mellyel égi támogatóink segítségét kérhetjük.

1. Köszönjük meg az aznap elért eredményeinket, és kérjünk erőt ahhoz, hogy másnap is hatékonyan tevékenykedhessünk

Legyünk hálásak mindazért, amit sikerült aznap megvalósítanunk és elvégeznünk, és köszönjük meg, hogy a kivitelezéshez szükséges erő és körülmények birtokában voltunk. Kérjük meg őrangyalunkat, hogy a pihentető alvás után másnap is rendelkezzünk a tevékenységeinkhez nélkülözhetetlen fizikai és szellemi erővel.

2. Kérjük, és fogadjuk el, hogy minden történés a javunkat szolgálja

Még ha kellemetlen helyzetekkel szembesülünk is, fogadjuk el, hogy a történések a javunkat és szellemi fejlődésünket szolgálják. Bizonyos tanulságokra azért van szükségünk, mert csak ezeknek köszönhetően gyarapíthatjuk tudásunkat és szellemünket. Bíznunk kell benne, hogy minden esemény közelebb visz minket önmagunkhoz, és ahhoz az úthoz, melyen rendeltetésünknek megfelelően járnunk kell.

Így kérd az őrangyalod támogatását! (fotó: Sutterstock)

3. Kérjük, hogy ne kövessünk el fölösleges hibákat, és legyen lehetőségünk jóvátenni tévedéseinket

A hibák sokszor elkerülhetetlenek, hiszen lelki fejlődésünk szerves részét képezik. Ugyanakkor tapasztalataink ellenére újból belelépni ugyanabba a pocsolyába, nem szolgálja hosszú távon szellemi gyarapodásunkat, sokkal inkább visszahúzó erőként hat. Kérjük őrangyalunkat, hogy segítsen felismerni a fölösleges energiabefektetéssel járó helyzeteket, és legyen módunk korrigálni korábbi tévedéseinket. Kérjünk segítséget a tisztánlátáshoz, és a megfelelő helyzetfelismeréshez, döntésekhez.

4. Kérjünk útmutató álmokat

Az angyalok gyakran álmokban megjelenő érzések, szimbólumok formájában küldenek jeleket számunkra, melyekre érdemes odafigyelnünk.
Ha komoly döntések előtt állunk, vagy régóta rágódunk számunkra lényeges kérdéseken, figyeljünk oda álmaink üzenetére. Főképp az álmainkban megélt érzések és a szimbolikus jelentéstartalommal bíró elemek világíthatnak rá tudatalattink és őrangyalunk rejtett mondanivalójára.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. szeptember 7-8.: Épp annyi jó vár ránk, mint amennyi kellemetlenség

Igazából ezen a hétvégén pontosan ugyanannyi pozitív helyzetet jeleznek a bolygók, mint amennyi kelletlenséget. Most tényleg csak rajtad múlik, hogy melyiknek adsz több energiát. Természetesen az előbbit javasoljuk...

Tovább olvasom

    

5. Kérjük őrangyalunk jelenlétét és a köztünk lévő erőteljes kommunikációt

Kívánjuk, hogy őrangyalunk vigyázza lépéseinket nap mint nap, és intenzíven érezhessük jelenlétét .
Legyünk biztosak abban, hogy minden fontos pillanatban mellettünk van, és szükség esetén meghallja kéréseinket. A mindennapjainkban felbukkanó jelekre éberen figyeljünk, érzelmi és tudati szinten folyamatosan ápoljuk a kapcsolatot vele - kérjük, hogy képesek legyünk felismerni az általa küldött információkat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!