Jayne Howard Feldman amerikai írónő és angyalterapeuta 1992- ben vált ismertté első könyve megjelenése után. Jayne már fiatal korában megbizonyosodott az angyalok létezéséről, és másoknak is segíteni szeretett volna a velük való kapcsolatfelvételben és kommunikációban.

Megfigyelte, hogy azok a személyek, akik képesek önzetlenül adni és támogatást nyújtani másoknak, sokkal könnyebben rezegnek együtt pozitív frekvenciákkal, és kapcsolódnak az égi segítőkkel.
Ennek kapcsán hozta létre a "Legyél egy angyal" nemzetközi világnapot, ami az önzetlen segítségnyújtás és kedvesség környezetünkre és égi csatornáinkra gyakorolt csodálatos hatását hirdeti.

Augusztus 22-én van a nemzetközi "Legyél egy angyal" nap (fotó: Shutterstock

Mit tegyünk ezen a napon?

Nem csak a cselekedeteinken van a hangsúly, nagyon fontos, hogy szívvel- lélekkel tevékenykedjünk. Még ha nem is tökéletes az életünk, adjunk hálát mindazokért a materiális javakért, amit jelenleg is birtoklunk.

Nagy szívvel a kevésből adni igen nemes cselekedet, pláne ha belegondolunk, egyesek helyzete sokkal nehezebb a miénknél. Adományozhatunk tárgyakat, ruhaneműket, vagy mások fontos céljainak eléréséhez nyújthatunk lehetőségeinkhez mérten anyagi segítséget.

A materiális területen túl igyekezzünk figyelemmel és hálával fordulni az emberek felé. Köszönjük meg mások értünk végzett munkáját, szóljunk néhány jó szót mindazokhoz, akikkel a nap során találkozunk.

Hirdetés

Érezni fogjuk, milyen minőségi változást hoz létre a törődés és a kedvesség- nem csak másoknak okozunk kellemes perceket, hanem ránk is visszareflektálódik a pozitív energia.

Váljunk egy napra földi angyallá és segítsünk azoknak, akik pillanatnyilag elvesztették a jóságba vetett hitüket- ezáltal mi magunk is könnyebben kapcsolódunk égi segítőinkkel.

Ez is érdekelhet

6 biztos jel, hogy az angyalok üzennek neked

Minden okkal történik, és nincsenek véletlenek. Ha ezt elfogadod, akkor képes leszel megnyílni és befogadni a jeleket. Íme, 6 biztos jel, hogy az angyalok üzennek neked!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!