Nevének jelentése: Az erkölcsösség Istene

Aniel a bátorságot és isteni inspirációt szimbolizálja.
A tudás és kreativitás által megszerzett sikert és hírnevet támogatja, segít megérteni és felismerni az univerzális törvények működését a személyes tapasztalatok által.

Minden olyan életszakaszban, mely komoly kihívást jelent számunkra, az összefüggések és sorsunk megvilágítása által támogatja a krízisek legyőzését, ezáltal könnyebbé teszi helyzetünk elfogadását.

Az elfogadás ereje

Aniel segítségével jobban megérthetjük a karma működését, a "ki mint vet, úgy arat" filozófiát elsajátítva. Az Ő támogatását kérhetjük akkor is, ha tanácstalanok vagyunk az életutunkat érintő fontos kérdésekben, és kilépve az áldozati szerepkörből vállaljuk a felelősséget eddigi és jelenlegi cselekedeteinkért.

Szeptember 24-28 között Aniel angyalhoz fordulj segítségért (fotó: Shutterstock)

Remek ötletekhez, az összefüggések felismeréséhez juthatunk általa, és ha hajlandóak vagyunk változtatni hibás viselkedésmintáinkon, rendkívüli erőt kölcsönöz számunkra új életszemléletünk és értékrendünk kialakításához.

Aniel segít felismerni a bennünk rejlő sorsteremtő hatalmunkat, ennek köszönhetően egyedi, innovatív látásmódot alakíthatunk ki.

Hirdetés

Segíti a pozitív gondolkodást

A szerelmi kapcsolatainkban is jótékony támogató funkciója van: az életünkre károsan ható negatív gondolkodásmódunkat segít felszámolni, az érzelmi függőséghez és szexuális zavarokhoz vezető önbizalomhiányt és pesszimista hozzáállást csökkenti.

Véd minket a forrófejűségtől és a meggondolatlan, impulzív viselkedéstől, illetve az eltúlzott, pusztító érzelmektől.

Hozzá fohászkodhatunk, ha rendszeresen visszatérő negatív érzelmekkel küzdünk, melyek önmagunkra és másokra is kártékony hatást gyakorolnak.

Segít harcolni a régi beidegződésekkel és haszontalan tradíciókkal szemben, támogatja a megújulás és szemléletmódváltás fontosságát.

Aniel csak azoknak tud védelmet biztosítani, akik nem ragadtak túlságosan bele a földi létbe. Az erőteljes materiális és anyagias szemléletmóddal nem ért egyet, de legfőbb tulajdonsága, hogy elutasít mindennemű erőszakot. Erőszaknak számít a rábeszélés, a szóbeli manipuláció minden formája, és mások szabad akaratának rejtett befolyásolási szándéka is.

Aniel nem támogatja a tapasztalat nélküli szónoklást és meggyőzést, az üres szavakat és ígéreteket, illetve a tudás híján terjesztett információkat.

Ez is érdekelhet

4 csillagjegynek szerencsés fordulópontot hoz a Mérleg hava

Ebben az időszakban jellemző a kapcsolatainkra való tiszta rálátás, a külső és belső egyensúly megteremtése, a helyes döntések meghozatala. 4 csillagjegynek szerencsés fordulópontot hoz a Mérleg hava.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!