Milyen tulajdonságok jellemzik e Kos szülötteket?

Elemiah fizikai aktivitást, impulzitivást és cselekvőkészséget, illetve gyors döntéshozatalra való hajlamot kölcsönöz e Kosoknak.
Nem szeretik az állóvizet, monotonitástűrésük gyenge. Szívvel- lélekkel vágynak a folyamatos fejlődésre és a hasznosan töltött időre, élményvágyuk erőteljes.

Érzelmeik intenzívek, ugyanakkor a rengeteg elméjükön átfutó gondolat és lehetőség eléggé hektikussá teheti őket. Nagyon tudnak lelkesedni és sok erőfeszítést is tesznek vágyaik, céljaik megvalósítása érdekében, de ha úgy érzik, reményeik nem teljesülnek, csalódottságuk érdektelenségbe és pálfordulásba csaphat át.

Vidám alaptermészetű, szeretetreméltó emberek, akik nagy hatást gyakorolnak környezetükre karizmatikus egyéniségükkel.
Nem ítélkező típusok, igyekeznek pártatlanok maradni a konfliktushelyzetekben- széles látókörüknek köszönhetően szívesen kérnek tőlük tanácsot a környezetükben élők.

Az Isteni Erő angyala vigyáz ránk a kövtkező napokban (fotó: Shutterstock)

Szerelmes alkatnak mondhatóak, ha érzelmeik hevesen tombolnak, képtelenek racionálisan alapokon szemlélni a kapcsolatot , ezért extrém áldozathozatalra is hajlandóak.

Adakozó természetűek, szeretik szellemi - anyagi javaikat megosztani a szívükhöz közelállókkal, ugyanakkor ha tartósan hálátlansággal vagy bizalmi problémával találják szemben magukat, egyszer csak egy váratlan pillanatban behúzzák a kéziféket.
Nehéz, komplikált helyzetekben is hamar döntenek, nem gondolkodják túl a dolgokat. Később méltósággal viselik döntéseik következményeit, általában nem válnak vádaskodóvá olyan esetekben sem, ahol kellemetlen következményekkel szembesülnek.

Hirdetés

Miben kérhetjük Elemiah segítségét ezekben a napokban?

• Minden olyan helyzetben hozzá fordulhatunk, melyben úgy érezzük, elveszítettük a bátorságunkat, lendületünket, és erőre van szükségünk van egy döntés meghozatalához vagy egy fontos lépés megtételéhez.

• Azokban a konlfliktushelyzetekben is Ő támogat bennünket, ahol objektív, igazságos és részrehajlástól mentes hozzáállásra van szükségünk.

• Elemiah védelmez minket azoktól, akik kihasználnak bennünket, és akik nem érdemlik meg a szeretetünket, határtalan odaadásunkat- megtanít kiállni önmagunkért.
Ha már egy ideje úgy érezzük, egyenlőtlen és méltatlan kapcsolatban élünk, Elemiah megadja a szükséges információkat a tisztánlátáshoz és a meghozandó döntéshez.

• Tanulmányok esetén javítja a szellemi frissességet és a koncentrációt, a befogadókészséget növeli.

Ez is érdekelhet

Nagy bolygóegyüttállások = Nagy találkozások; 2024 április

Április 6 és 12 között 7 nap alatt 10 bolygóegyüttállás lesz az égen. Nincs sűrűn ilyesmi. Vagyis hatalmas a jelentősége. A bolygóegyüttállás szinonimái: együttérzés, együttműködés, együttlét, együttható vagy közös nevező megtalálása. Ebből is lehet érzékelni, hogy valami nagyszerű dolog zajlik az égen, tehát itt a földön is. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!