Milyen tulajdonságokat kölcsönöz számunkra Mehiel?

Akik ebben a pár napban születtek, igazi kíváncsi felfedezők. Imádnak olvasni, információk után kutatni, megszerzett ismereteiket pedig remekül kombinálják fejlett intuíciójukkal.

Általában nem a vakhit vagy mások véleménye irányítja őket, szeretnek alaposan körüljárni minden témát és helyzetet - igyekeznek személyes tapasztalataik és logikájuk talaján helyes döntést hozni.

Ők azok, akik mások hibáiból szinte soha, sajátjaikból viszont rengeteget tanulnak, a kellemetlen élettapasztalatokat is építő jellegűnek élik meg, mely elengedhetetlen a fejlődéshez.

Gyakran érzik úgy, életükben rendszeresen megjelenik a "gonosz", sötét erők elleni küzdelem.
Sokat mérlegelnek és analizálnak, erős intuitív képességüknek köszönhetően ösztönösen elkerülik a nagyobb hibákat - illetve ha rádöbbennek a tévútra, hamar korrigálnak.

Az Isteni Védelem angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Alapvetően mindenkiről a jót feltételezik, ezért környezetük olykor naivnak gondolja őket. Ez azonban nem igaz, hiszen pontosan tudják és látják a valós helyzetet és a cselekedetek mögött megbúvó motivációt. Ha méltatlanul bánnak velük, nem azért tűrnek, mert vakok és hiszékenyek, csupán képtelenek az erőszakos megnyilvánulásokra és a megtorlásra. Nem haragtartóak, akár többször is megbocsájtanak ugyanannak a személynek, de ha egyszer a szívük eljut a közöny állapotáig, teljesen elfordulnak az őket bántó embertől.

Hirdetés

Szeretetteljesek és türelmesek, szívesen segítenek mások problémáinak a megoldásában.
Ami az egyik legfontosabb feladatuk: megszerzett élettapasztalataik és intuíciójuk segítségével a sötét, negatív erők és tévutak ellen küzdeni.

Miben kérhetjük Mehiel angyal segítségét?

• Hozzá imádkozzunk, ha döntéshelyzetben vagyunk, és szeretnénk a számunkra legoptimálisabb alternativát választani. Mehielnek köszönhetően megkaphatjuk a szükséges információkat , melyek a helyes döntéshez nélkülözhetetlenek.

• Ő támogat bennünket, ha úgy érezzük, rossz úton járunk, vagy negatív energiák és kellemetlen környezeti behatások érnek bennünket. Segít ébernek maradnunk, és felismernünk, elhárítanunk az ártó befolyásokat- Mehiel a rontások elleni védőangyal.

• Mehiel patronál minket, ha az igazságot és tisztánlátást keressük, de túlságosan az érzelmeink befolyásolnak bennünket. Amennyiben szívünk egészségtelen mértékben elhomályosítaná az értelmünket, segít felismerni az önsorsrontó utakat, és leleplezi a hamisságokat körülöttünk.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!