Mi jellemzi az ebben az időszakban született Bikákat?

Cahatel egyik legfontosabb kulcsszava a hála, melynek felismerése e Bikák legnagyobb erénye.
Hosszú önismereti utat járnak be életútjuk során, mely élményekben és megtapasztalásokban gazdag.
Bár szívesen mozognak komfortzónán belül, biztonságra törekvésük ellenére a sors számos olyan helyzetbe sodorja őket, ahol elengedhetetlen a kihívások felvállalása és a folyamatos fejlődés.

Az ész és szív harca állandó belső konfliktust idéz elő önmagukban, azonban remek analitikus képességüknek köszönhetően utólag megértik az ok- okozati összefüggéseket, és képesek a szükséges belső változásokra hibáik korrigálása érdekében. Felfedezik a mondás értelmét, miszerint nincs olyan gond, mi ne hozna kezében ajándékokat számunkra.

Az Isteni Áldás angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Ha visszaszorítják elméjükben a túlgondolkodást, és megtanulnak bízni a fensőbb hatalmak akaratában, számos sikert könyvelhetnek el minden téren. A külső szemlélők számára gyakran úgy tűnhet, könnyedén hajóznak az élet tengerén, azonban belső konfliktusaiknak köszönhetően ezt maguk teljesen másképp élik meg.

Cahatel a fogamzásért és teremtésért is felelős: egyes Bikák erőteljes családalapítási vágyat éreznek (bár ennek megvalósítását számtalan dilemma előzheti meg), mások materiális vagy szellemi téren kívánnak alkotni és teremteni: a felelősséget a lehető legmagasabb szinten igyekeznek vállalni az általuk létrehozott dolgokért, utódokért, és gondoskodásra szoruló élőlényekért.

Ha összhangba kerülnek az univerzális törvényekkel, útjukat sok szerencsés szinkronesemény támogatja.
Amit le kell győzniük, azok a belső démonjaik, melyek szkepticizmust, bizonytalanságot és túlnyomórészt alaptalan önértékelési zavarokat okozhatnak.
Mindig meg kell vizsgálniuk, félelmeik valós talajon nyugszanak- e, és cselekedeteiket a hit és hála kell, hogy vezérelje.

Hirdetés

Miben kérhetjük Cahatel segítségét ezekben a napokban?

• Családalapítással, gyermekáldással összefüggő terveinket, és biológiai fogamzókészségünket Ő támogatja, növeli a teherbeesés esélyét.

• Hozzá fohászkodhatunk szakmai célokkal és szellemi síkon már megfogant ötleteink valóra váltásával kapcsolatban.

• Cahatel segíti a belső konfliktusok megoldását, és a bizonytalanság, döntésképtelenség legyőzését. Önértékelési zavarokkal és kishitűséggel küzdők számára elősegíti a lelki egyensúly megteremtését, és erősíti az egészséges mértékű kockázatvállalásra való hajlandóságot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!