Milyen tulajdonságok jellemzik e Kos szülötteket?

Kedves, vidám alaptermészetű emberek, akik az átlagnál "szerencsésebbnek" mondhatják magukat.
Céljaikért keményen dolgoznak, gyakorlatias típusok, eredményeiket javarészt saját energiabefektetésüknek köszönhetik - viszont az univerzum legtöbbször különös módon "meghálálja" fáradozásaikat, és nem várt segítséget, támogatást kapnak olyan irányból, ahonnan a legkevésbé számítanak rá.

Szeretik az életet, és bármi történik is velük, igyekeznek magasabb perspektívából tekinteni a dolgokra, és megtalálni az összefüggéseket ok és okozat között. A karma törvényeit a saját életükben már fiatalon megtapasztalják, az univerzális energiák működésének misztériumát is felfedezik.

Az Univerzum angyala a következő pár nap őrangyala (fotó: Shutterstock)

Emellett időskorukig sem veszítenek fiatalos lendületükből és aktivitásukból, gyakorlatiasságuk egészséges spiritualitással társul.

Környezetük általában különc csodabogárnak tartja őket, karakterük és egyediségük magával ragadó.
Szeretik az embereket és imádnak örömet okozni a hozzájuk közelállóknak, viszont érzékeny lelkük miatt könnyen megsértődhetnek, ha hálátlansággal vagy igazságtalansággal szembesülnek. Megbocsájtóak, hosszú távon nem haragtartóak, képesek tiszta lappal újjá alakítani kapcsolataikat.

Míg fiatalon rendkívül extrovertált életet élnek, és számtalan ismerőssel, baráttal veszik körbe magukat, középkorukra jelentősen leszűkül ez a szociális háló - inkább a kapcsolatok mélysége, minősége válik fontossá.

Hirdetés

Sitael a felelősségvállalás angyala is, ezért e Kos szülöttek egyik fő feladata ennek megtanulása, általában hosszas fejlődési folyamat következtében.

Miben kérhetjük Sitael segítségét ezekben a napokban?

• Minden olyan szituációban Sitaelhez fohászkodhatunk, ahol tudásunkon én befektetett energiánkon kívül feltétlenül szükségünk lenne egy kis szerencsére, égi megtámogatásra.
Sitael ott avatkozik be, ahol az ember saját eszköztárával már tehetetlen.

• Ha keressük az válaszokat, és szeretnénk megérteni az élettörténéseink ok-okozati összefüggéseit, illetve tisztábban szeretnénk látni saját küldetésünket és sorsfeladatainkat.

• A felelősségvállalással kapcsolatos nehézségek, problémák esetén tőle kaphatunk extra mentális segítséget -önmagunk gyengeségeit legyőzve felnőhetünk a feladatokhoz, és megtanulhatunk felelősséget vállalni önmagunkért és másokért is.

Ez is érdekelhet

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

Április különleges bolygó-együttállásokat, ezzel együtt pedig különleges felismeréseket hoz mindenkinek. Míg a hónap első fele kicsit kapkodós, energikus, addig a második felében megtapasztalhatod a nyugalmat, a lazítást, a békét. A havi horoszkóp most különösen fontos információkat oszt meg veled. Érdemes felkészülni előre a lehetőségekre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!