Milyen évre számíthat 2024-ben, aki a Bak jegyében született? Vajon hogyan alakul a párkapcsolatod, a szerelmi életed, a munkád és a karriered? S mit tegyél, hogy megőrizhesd a jó egészségedet. Az éves horoszkóp minden fontos információt elárul és megmutat neked.

Bak éves horoszkóp 2024

2024-ben visszafordíthatatlan változások indulnak el. Nem reklamálhatsz, és nem kérheted vissza a régi életedet. A nosztalgiázás csak rövid, átmeneti ideig megengedett a horoszkóp szerint szeptember 1. és október 11. között. Azt követően aztán végleg megváltozik az életed. Ne félj, magasabb szintre lépsz életed szinte minden területén. Lehet, hogy ennek ebben az évben még nem, inkább majd csak 2025-ben tudsz örülni.

Visszavonhatatlanul változik meg a Bak jegyűek élete 2024-ben a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Bak

Nincs vége annak a billegésnek, ami 2023-ban elindult benned. Hol a párodban életed szerelmét látod, hol pedig szíved szerint menekülnél a kapcsolatból. Van, amikor szoros kapcsolatra vágysz, és van, amikor inkább távolságot akarsz. Ettől a billegéstől a párod jogosan borul kis, és többször gyászolja a kapcsolatotokat. Valójában ajándék, hogy a Plútó nem enged benneteket elkényelmesedni, hanem folyamatosan ébernek kell maradnotok. De közben ott a veszély, hogy áthidalhatatlanul eltávolodtok egymástól. Rázós időszak lesz október 16. és november 3. között. November 20. után viszont elcsitulnak a viták.

Szingli Bak

2024-ben hol odaadó és érdeklődő vagy, hol átmész passzívba és elérhetetlenbe. Plútó egész évben a Bak és a Vízöntő között "billeg", ami gyökeresen megváltoztatja a stílusodat. Az öltözködésed, a gesztusaid és a párkapcsolatról alkotott meggyőződésed is változékony lesz. Önmagaddal sem tudsz igazán békében lenni, ami cseppet sem kedvez új kapcsolat elindulásának. Pedig jó lehetőségeket jeleznek a bolygók június 26. és július 22. között. Végre beléphet az életedbe valaki, akivel beszélgetni is lehet. Ne szúrd el október 16. és november 3. között!

Hirdetés

Bak éves horoszkóp 2024: karrier, munka, pénz

Egyszeri plusz pénznek vagy fizetésemelésnek örülhetsz februárban. Ennek hatására alapjaiban kell átgondolnod a továbbiakat. Elengedhetetlen, hogy ne dőlj hátra, ugyanis jön több hullám, amit ki kell használnod. Május 22. és június 14. között, majd július 22. körül, aztán augusztus 29. és szeptember 15. között, október 8. és 14. között, végül pedig december 20. körül olyan pozíciót kaphatsz, ami végleg megoldja az esetleges anyagi gondjaidat. Járj nyitott szemmel, és ne hidd, hogy a régi helyen megbecsülnek! Felesleges azon bosszankodnod, hogy az új belépők több fizetést kapnak. Ha maradsz, november 20. után - lehet, hogy még nem 2024-ben - gyökeresen átalakul a munkád. A hely, a cég tulajdonosa, a főnököd, a szervezeti felépítés, a beosztásod, a hatásköröd is változhat. Erre készítsd fel magadat!

Bak éves horoszkóp 2024: egészség

2024-ben bebizonyíthatod, hogy megtanultad, mire van szüksége a testednek ahhoz, hogy jól működjön. Az a baj, hogy míg a pólódba bele van varrva a mosási, vasalási javaslat, addig a testedhez már nem kaptál használati útmutatót. Neked kell rájönnöd évtizedeken keresztül, mire van igazán szüksége. Ebben az évben két dologra ügyelj: 1. folyadékbevitel, vagyis, mennyit és mit iszol, valamin. 2. mennyi időt töltesz a szabad levegőn. Utóbbi olykor nehéz lesz, mert a munkád lefoglal, és elfelejtesz kimenni sétálni, futni, biciklizni, sőt néha még szellőztetni is. Ez főleg akkor egészségkárosító, ha home office-ban dolgozol. Az egészséged szempontjából legkritikusabb napok 2024-ben: augusztus 19. és december 24. Mivel lassú bolygók kellemetlen fényszögéről van szó, nem csak 1-1 napon kell vigyáznod magadra, hanem azokban a hónapokban végig.

Ez is érdekelhet

Erre a 4 csillagjegyre gazdagság vár 2024-ben a pénzhoroszkóp szerint

Sokaknak hoz fellendülést, stabilitást, kedvező fordulatokat a következő esztendő. Erre a 4 csillagjegyre pedig ennél is több vár: nekik hatalmas szerencsét hoz a pénzügyekben 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!