2024 mindenkinek más lehetőségeket tartogat. Vajon a Bika jegyűek mi mindenre számíthatnak a szerelmi életükben, a párkapcsolatban, a munkájukban és karrierjükben, illetve mire figyeljenek, ha egészségesek szeretnének maradni egész évben? Az éves horoszkópból minden fontos kérdésre választ kaphatnak. Íme!

Jupiter, a Nagy szerencse bolygója 2024. május 25-ig a Bikában jár, és szerencsét hoz neked. Április 21-én az Uránusszal együtt állva váratlan döntésre hajlamosíthat. A környezeted azt hiheti, hogy megbolondultál. De te tudod, hogy nem erről van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy végre lesz bátorságot megtenni valamilyen fontos lépést. Most is és egész évben a saját tempódban haladj, és minden jóra fordul.

Nagyszerű évet jelez a horoszkóp a Bika jegyűeknek 2024-re (Shutterstock)

Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Bika

2024 közös tervezgetéssel indul. Mindketten tele vagytok ötletekkel, amelyeket ugyanakkor egyeztetnetek kell mielőbb, hogy ne legyen belőle kavarodás később. Volt már, hogy tényként kezeltétek azt, ami csak felvetés volt. Idén nem eshettek ugyanabba a hibába. Április 21-én meglepően hevesen nyilvánulsz meg, amitől a kedvesed megijedhet, sőt támadásnak élhet meg a kirohanásodat. Ezek után még az október és a november látszik puskaporos időszaknak. De év végére helyreáll a harmónia, és szintet léphettek együtt.

Szingli Bika

Eleged van abból, hogy egyesek sürgetnek, mások kéretlen tanácsokkal halmoznak el. 2024-et kezdd azzal, hogy velük megszakítod a kapcsolatot, vagy legalább minimálisra csökkented a kommunikációt! Legyen szó rokonról, barátról, kollégáról, új emberről! Május 25-ig a Bikában járó Jupiter még lelassít téged, de azt követően gördülékenyebben megy majd az ismerkedés. Szeptember végén olyan emberrel találkozhatsz, aki megdobogtatja a szívedet. Ő képes lesz kitörölni az összes korábbi csalódásod fájdalmát, emlékét.

Hirdetés

Bika éves horoszkóp 2024: karrier, pénz, munka

2024 életed egyik legsikeresebb éve lesz. Hihetetlen lehetőségek kerülnek eléd, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyeken eddig hiába kopogtattál. Tavaly elkezdted, de valójában a nagyjából 12 éve tartó munkád gyümölcseit arathatod le. Május 25-ig Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés tendenciát ígér, de ez még nem az aratás. Kicsit később tudod pénzben, bevételben mérni az eredményt. Az év során többször megfordul a fejedben profilváltás. Nem egyszerűen munkahelyet akarsz váltani, hanem valami egészen más feladatot akarsz csinálni. Amíg ez hullámzik benned, addig ne lépj! Várd meg azt a bizonyosságot, ami a megállíthatatlanság meggyőződésével tölt el! Ez valószínűleg november 20. után jön csak el. Szerencse, hogy te nem szoktál kapkodni. Ebben az évben se tedd!

Bika éves horoszkóp 2024: egészség

Május 25-ig Jupiter nem igazán támogatja a fogyást. Nehezen küzdöd le az éhséget, és amikor fáradt, stresszes vagy, elkezdesz falni. Természetes, hogy ezek után hízol. Pedig pontosan tudod, hogy a súlygyarapodás lehúzó örvény, amiből nehéz kitörni. Két dolgot tehetsz: 1. csoki, sütemény helyett egyél étcsokit és/vagy gyümölcsöt! Persze a mennyiségre ügyelned kell ez esetben is. 2. Rendszeresen mozogj! Muszáj rávenned magad rendszeresen a tempós gyaloglásra, kocogásra, vagy kis súlyzós edzésre. Máskülönben nemcsak a hízás okoz problémát, hanem az ízületeid, a csontozatod rohamos öregedése is. Május 26-tól könnyebb dolgod lesz: Jupiter szerint találsz társat a sportoláshoz. Együtt jobb hangulatban mozoghattok egymást motiválva.

Ez is érdekelhet

Ez a személyes éved következik 2024-ben

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!