Nagyszerű lehetőségek kapuja nyílik meg 2024-ben az Ikrek jegyűek előtt. Szinte bizonyosan melléjük pártol a szerencse. S milyen pozitív események várnak rájuk? Hogyan alakul a szerelmi életük, a párkapcsolatuk, a munkájuk és a karrierjük? Mire figyeljenek, hogy egész évben kirobbanó egészségnek örvendhessenek? A nagy éves horoszkóp minden fontos információt elárul. Íme!

2024-ben melléd áll a szerencse: Jupiter, a Nagy szerencse bolygója május 26-án az Ikrekbe lép. Megérdemled, hogy szerencsésnek érezhesd magadat. Az elmúlt években sokat tettél, de az eredmények nem mindig ennek megfelelően jöttek. Több területen is csodákra számíthatsz: szerelem, család, ingatlan ügyek, karrier, pénz, egészség. Csupán a túlzásoktól kell tartózkodnod mindenhol.

Szuper szerencsés év vár az Ikrek jegyűekre a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Ikrek éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Ikrek

Ne legyél szégyenlős! Konkrétan kérdezd meg a szerelmedtől, mit szeretne! Május 25-ig találgathatsz, de utána az Ikrekbe lépő Jupiter döntésre és/vagy lépésre ösztönöz. Jupiter a törvényesség bolygója. Ha eddig nem tettétek hivatalossá a kapcsolatotokat, akkor Jupiter szerint innentől eljön az ideje. Nem kell rohannotok, mert 2025 júniusának elejéig bőven nyílik rá lehetőségeket. Heves vitát jeleznek ugyanakkor a bolygók novemberben és decemberben. Semmi sem olyan fontos, mint a törékeny béke és az értékes harmónia megőrzése.

Szingli Ikrek

2024 végre olyan társat hoz neked, akivel kölcsönös tiszteletet és büszkeséget élhettek meg. Biztosan hosszú listád van arról, hogy milyennek kell lennie a szerelmednek. Május 26-tól mindenképpen írd hozzá a tiszteletet és a büszkeséget is! Te is tudod, tisztelet nélkül méltatlan stílust engedhet meg magának az ember. A büszkeség pedig azért jó, mert mindkettőtök arcán ragyogó mosoly terül el, amikor bemutatjátok a szerelmeteket a környezetetekben élőknek. Május 26-tól Jupiter az Ikrekbe lépve pontosan ezt hozza neked egészen 2025 júniusának elejéig.

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024: karrier, pénz, munka

2024-ben legyél megfontolt, és semmiképp se hozz hirtelen vagy indulatból fakadó döntést a munkáddal kapcsolatosan. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura szerint több idő kell, hogy megérj arra a magasabb pozícióra, ami szerinted már járna neked. Vigyázz, mert lesz két nehéz időszak! Júniusban sorozatos hibázással gyengíted az esélyeidet. Lassíts! Ne rutinból dolgozz! Folyamatosan ellenőrizd magadat, mielőtt bármit kiadsz a kezedből! Szeptemberben a magánéleted és a családod prioritást élvez, ezért hajlamosabb leszel hanyagolni a munkádat. Kedvtelenül, nulla motivációval dolgozol. Ne hidd, hogy a főnököd nem veszi majd észre! Az a szerencséd, hogy jó munkaerő vagy, s ezért nem akar kirúgni. Az is szerencse, hogy az anyagi helyzeted ebben az évben nem romlik, sőt, lassú javulást mutatnak a bolygók.

Ikrek éves horoszkóp 2024: egészség

Szerencsés időszak indul el nálad, amit Jupiternek, a Nagy szerencse bolygójának köszönhetsz. Május 26-án lép a jegyedbe, de a szerencse mellett sajnos a túlzásokra való hajlamot is hozza magával. Szinte mindent hajlamos leszel túlzásba vinni: az evést, a fogyókúrát, a gyümölcsöt vagy a fehérjét, de a koplalást is. A szélsőségek mindig visszaütnek. Jól tennéd, ha szakemberrel konzultálnál, mielőtt bármilyen diétába kezdenél. Egy profi dietetikus személyre szabott, változatos, betartható étrendet állíthat össze neked. Amennyiben mégis a saját fejedet követed, gyengélkedésre kell számítanod októberben, novemberben és decemberben. Sajnos mutatnak még egy kritikus időszakot a bolygók: júniusban a munkád miatti stressz okozhat betegeskedést. Itt is a túlzásokat kell kerülnöd, és akkor nem lesz baj.

Ez is érdekelhet

Ez a személyes éved következik 2024-ben

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!