2024 mindenkinek tartogat meglepetést, fordulatot. S hogy vajon mindazok, akik a Rák jegyében születtek, mi mindenre számíthatnak az új esztendőben, kiderül az éves horoszkópból. Mit hoz számukra 2024 a szerelemben, párkapcsolatban? Vajon hogyan alakul a munkájuk, karrierjük és nem utolsó sorban az egészségi állapotuk? Minden kérdésre választ adunk.

Rák éves horoszkóp 2024

2024-ben két dolgot fogsz tapasztalni: egyrészről, hogy az idő neked dolgozik, sőt téged igazol, ami méltán tölt el büszkeséggel, másrészt pedig, többször érezheted úgy, hogy magadra hagytak. Kesergés helyett mégis legyél inkább büszke magadra, mert megmutathatod, nem vagy rászorulva mások segítségére! A büszkeség mindkét értelemben megjelenik. Ez nem önteltséget jelent, hanem inkább öntudatosságot.

Fordulatos évre számíthat mindenki, aki a Rák jegyében született (Shutterstock)

Rák éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Rák

Nem lesz diadalmenet a 2024-es évetek. Tavaly már elkezdődött egy folyamat, amely olyan döntés elé állított titeket együtt és külön-külön is, amely sorsfordító volt. Hiába döntöttetek, 2024 újabb fordulatot tartogat. Bizony könnyen rámehet a kapcsolatotok, ha nem működtök együtt. Olyan lesz ez, mint egy kötéltánc: nem szabad ugrálni, és nem szabad túlságosan egymásba csimpaszkodni sem. Kritikus hetek szeptember 1. és november 19. között lesznek. Sokat segít, hogy jól ismeritek egymást…

Szingli Rák

2024-ben kellemetlen csiki-csukit élhetsz át. Valaki belép, lelép, majd visszatér hozzád. Azután megint hátat fordít neked, és így megy ez tovább, amíg hagyod. Normális, hogy ezt olvasva azt mondod, kizárt, hogy ezt megengedd valakinek. De az a helyzet, hogy olyan brutális erős konstellációk lesznek az égen, amelyek nem hagyják, hogy dönts. Azzal fogsz szembesülni, hogy hiába is ítélted el az ilyesmit, egyszerűen tehetetlen lesz. Nincs világvége: olyasmit tapasztalhatsz és/vagy tanulhatsz meg, amit életed végig használhatsz.

Hirdetés

Rák éves horoszkóp 2024: karrier, pénz, munka

Két dolog szinte biztosan zavarni 2024-ben: az egyik, hogy csak magadra számíthatsz, a másik pedig, hogy folyamatosan ébernek kell lenned, mert rövid ideig lesznek kedvező időszakok a számodra. Az előbbi kapcsán nem kéne keseregned, hiszen ha mások segítenek például egy jobb álláshoz jutni, akkor egyrészt lekötelezed magadat, másrészt többet kell letenned az asztalra, hogy bizonyítsd az alkalmasságodat. Szabadabbá és függetlenebbé válhatsz ebben az évben, ami az érettségedet igazolja. A másik témád az éberség. Készülj úgy, hogy a következők lesznek a kedvező hetek: március 20. és június 8. között, július 22. és szeptember 21. között, valamint november 2-től az év végéig. Ez utóbbi anyagilag is sikeres időszak lesz. Amennyiben tartósítani akarod a jó szériát, képezd magadat, vagy más módon legyél naprakész!

Rák éves horoszkóp 2024: egészség

2024-ben fejre áll mindaz, amit eddig hittél az egészségmegőrzésről. Május 26-tól a régi, bevált módszereket el kell felejtened. Ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne az, amit eddig csináltál, csupán új stádiumba lépsz. Az égi folyamatok szerint többet kellene a szabadban tartózkodnod. Emellett jógalégzést kellene tanulnod. Olvass utána, milyen rosszul, pihegve lélegzel! A jóga egyéb kedvező hatásait el kellene sajátítanod, például a fejenállást. Természetesen csak óvatosan és mindenkor jógaoktató jelenlétében! Az is ártalmas, ha hivatalos, peres, jogi ügyek miatt stresszeled magad. Fogadj ügyvédet, fizess neki, hogy ő aggódjon helyetted! Kényes hetek: június 4. és 20. között, november 3. és december 27. között. Utóbbi a sok csapadék és a kiizzadás kombinációja miatt. Készülj fel, és minden rendben lesz!

Ez is érdekelhet

Erre a 4 csillagjegyre gazdagság vár 2024-ben a pénzhoroszkóp szerint

Sokaknak hoz fellendülést, stabilitást, kedvező fordulatokat a következő esztendő. Erre a 4 csillagjegyre pedig ennél is több vár: nekik hatalmas szerencsét hoz a pénzügyekben 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!