TILAN BLONDO: A legszebb lány a világban

Egy kislány, aki egy angyal arcával és a kék szemmel bűvölte a világot, és minden felhasználó szívét nyerte az interneten. Tilan Blondeau nagyon fiatal korban kezdte a modell karrierjét - 4 éves volt. Az Internet-felhasználók szerint Tilan volt a világ legszebb kislánya. Néhány év eltelt és a lány szép, 17 éves fiatal hölgy lett, cikkünkben a világ egyik legszebb modelljével kapcsolatos összes érdekes tényt feltárjuk.

Tilan gyermekkorában (balra) és ma (jobbra)
  • Teljes név - Tilan Lina Rouz Blondó, született 2001. április 5-én Párizsban, egy francia televíziós és ruhatervező, Veronica Lubri és a híres francia labdarúgó, Patrick Blondeau gyermekeként.
Tilan a szülőkkel gyermekkorában
Tilan a szülőkkel gyermekkorában
Tilan apjával, napjainkban
  • Amikor Tilan 10 éves volt, a fotói megjelentek a Vogue magazinban, de ez a fotósorozat vegyes reakciót váltott ki a nyilvánosságból. A magazint a kiskorúak zaklatásával vádolták.
  • Meg kell jegyezni, hogy a fent említett fotósorozat nem befolyásolta negatívan a fiatal modell karrierjét. Éppen ellenkezőleg, 12 éves korában Tilan szerződést írt alá az IMG modellekkel dolgozó nemzetközi modellező ügynökséggel.
  • Jelenleg a 17 éves modell olyan nagy divatházakkal dolgozik, mint: Chanel, Little Eleven Paris, H & M, Dolce & Gabbana, L'Oréal Paris.
  • Tilan Blondeau-nak volt arra is módja, hogy ne csak a modellezési területen, hanem a moziban is bizonyítson. 2014 júniusában a lány játszott a "Belle és Sebastian" filmben Gabrielle szerepében.
  • Tylan Blandaud a világ egyik legjobban fizetett fiatal modellje.
  • a TC Candler amerikai oldal híres rangsorában a világ 100 legszebb lányainak egyike.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!