Akik ebben a pár napban születtek, különlegesen vonzó karizmával rendelkeznek. Nem csupán a külsőségekben rejlik vonzerejük, lélekben is fiatalosak maradnak életük végéig, mindig képesek a megújulásra - folyamatosan haladnak a kor szellemével.

Fontosnak tartják testük karbantartását és az esztétikus megjelenést, lelkük rendkívül flexibilis, könnyedén változtatnak önmagukon és a körülményeiken.

A monotonitást kevésbé jól tűrik, fontosak számukra az új ingerek, melyek testi- lelki fejlődésükhöz szükségesek. Élményvágyuk erőteljes, megszerzett tapasztalataikat kiválóan kamatoztatják személyes és szakmai előmenetelük érdekében.

Gyermeki lényüket sokáig megőrzik, fontos számukra a játékosság és szociális kapcsolataik ápolása.
Vendég- és emberszeretőek, kedvelik a pezsgést és a nagyobb társaságot. A túlzott korlátozásokat nehezen viselik, igazi individuális egyéniségek és úttörők.

A Szépség angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Jellemző rájuk, hogy korszakonként jelentős külső-belső átalakuláson mennek keresztül, bármilyen nehéz életfeladatok állnak is útjukban, főnixmadárként születnek újjá a múlt romjain.

Hirdetés

Miben kérhetjük Nithael angyal segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, jelentős külső-belső változásra van szükségünk, Nithael megmutathatja az utat a számunkra legoptimálisabb átalakuláshoz, és lelkierőt ad mindezek véghezviteléhez.

• Amennyiben úgy véljük , az idők során elveszítettük eredendő gyermeki, tiszta lényünket, és vissza szeretnénk találni valódi önmagunkhoz, hozzá imádkozhatunk.

• Ha vonzóbb külsőre, egészségesebb testre vágyunk, Nithael támogat bennünket a változás felé vezető úton. Általa megszabadulhatunk káros, destruktív szokásainktól, és segít önfegyelmet gyakorolni a vágyott cél érdekében.

• Nithael patronálja azokat, akik eddig túlságosan csak a külsőségekre fókuszáltak, és ezáltal hibás, önmagukra káros viselkedésmintát követtek. A tökéletes megjelenésért folytatott megszállottságot csökkenti, a testi- lelki egyensúlyra törekvést támogatja.

• Az auránk pozitív kisugárzását megnöveli, könnyebben gyakorolhatunk hatást a külvilágra. Önbizalmunkat és vonzerőnket növeli, ezáltal akadálymentesen kapcsolódhatunk másokkal.
Fontos, hogy személyes vonzerőnket ne előnyök megszerzésére használjuk, hanem kölcsönös, adok- kapok szemléletre törekedjünk .

• Azoknak, akik hivatásukból kifolyólag szeretnének pozitívan hatni a külvilágra és megmutatni képességeiket, Nithael magnetikus erőt kölcsönözhet, melyet remekül használhatnak fel nagyobb tömegek eléréséhez.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik 2024-ben

2024 nagy energiákkal veszi kezdetét, és sokaknak tartogat komoly fordulatokat. Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!