Bika

Ebben az időszakban bemutathatnak neked egy olyan személyt, akiben egyszerre szerelemre, barátra és lelki társa lelsz. Gyorsan mélyül majd az ismerkedés szenvedélyes szerelemmé. Ha már régóta van párod, most akkor is újra érzelmekkel telnek meg a hétköznapok.

A Halak Vénusz sok érzelmet hoz (fotó: Shutterstock)

Rák

Ha szingli vagy, szinte mágnesként fogod vonzani az embereket, és sokan próbálkoznak nálad. Beléphet az a személy az életedbe, akire mindig is vártál. Nem lesz kérdéses, hogy folytassátok-e, annyira összepasszoltok. Közös érdeklődés, közös rezgésszint, és még a kémia is működik.

Skorpió

Nemcsak a szingli Skorpiónak jó hír, hogy belépett a Vénusz a Halakba. Ahol konfliktusok vagy viszályok voltak az elmúlt néhány hétben, a Vénusz most helyrehozza, megjavítja a dolgokat, és ismét felforrósítja köztetek a levegőt!

Halak

Ez most igazán a te időszakod, minden adott ahhoz, hogy ragyogj, hogy kitűnj a tömegből! Nagyon felerősödik a vonzerőd. Annak érdekében, hogy a legtöbbet kihozd ebből a tranzitból, elengedehetetlen, hogy higgy magadban, és hogy megérdemled a boldogságot. Ez el is jön hozzád, ha szingli vagy, akkor most megismerkedsz a lelki társaddal, ha már egy ideje találkozgatsz valakivel, akkor most kiteljesedik a kapcsolat.

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!