A szerdai telihold a Skorpió jegyében jön létre, ami a lelki átalakulás, a végletek, a halál és az újjászületés, a gyógyulás jegye. Megvilágítja, mi az, ami már nem működik az életünkben, ami teher, ami felesleges, ami visszatart - a Bika jegyében járó Nap pedig megadja azt a felismerést, hogy érünk annyit, hogy ne terheljük magunkat tovább velük.

A Skorpió telihold nagy lelki energiákat mozgósít mindenkiben - gondolkozzunk pozitívan, mert most bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe, pusztán a gondolat teremtő erejével. Ha vannak rejtett médiumi képességeid, most szembesülhetsz először ennek bizonyítékával. A megérzéseink, intuícióink hihetetlenül erősek lesznek a telihold idején, ezekre most érdemes nagyon figyelni, és hagyatkozzunk rájuk bátran bármilyen döntésben.

Rák

Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban gyakrabban vágysz a csendre, vagy az egyedüllétre. A lelkedben fontos változások mennek végbe, amik hatására átértékeled a múlt eseményeit is. Új megvilágításban látod, ami téged foglalkoztat. Ennek a szembenézésnek lehetnek fájdalmas pillanatai, de összességében a lelki békédet szolgálja, és előrevisz. A teremtő erőknek ezután már semmi nem áll az útjába.

4 csillagjegyre mágikus hatással lesz a Skorpió telihold (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Bár sokszor titkolod, valójában neked nagy szükséged van az érzelmi támaszra. Most ráébredsz, hogy ki az, aki mellett megtalálhatod azt az érzelmi egyensúlyt, ami aztán hatalmas erővel tölt fel a mindennapok harcaihoz. Bátor Oroszlán, most igazán el tudod engedni azokat a kérdéseket, amik már idejét múltak, és a lényegre koncentrálsz. Nagyon jó dolgokat vonzol ezzel be az életedbe!

Skorpió

A legerőteljesebben rád hat a telihold. Végére érsz valaminek, hogy belekezd az újba. Érzelmeidben, lelkiekben is beérnek benned a változások, és egy fejlődési ciklus végére érsz. Ismét nehéz kérdéseket tettél fel magadnak, de győztesen és megerősödve kerülsz ki ebből a szembenézésből. Több tervedben a beteljesülést hozhatja el számodra a Skorpió telihold.

Hirdetés

Nyilas

A hit a legnagyobb erőd, ez visz előre az életben. Nem feltétlenül vallásosságot jelent ez, hanem a biztos tudatát annak, hogy van valami, ami örök, és az életünknek magasabb rendű értelme van. A spirituális meglátásaid a Skorpió teliholdnál új színezetet nyernek, rálátsz valamire, ami eddig rejtve volt előtted. Ha pedig van olyan célkitűzésed, amiért sokat küzdöttél, a most kezdőd időszakban végre elnyerheted.

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!