Bika

Végre eljött a te időd, kezdetét veszi a Bika hava! Most minden előnyös tulajdonságod még inkább felerősödik, és kitartásodnak hála mindent el tudsz érni, amit csak szeretnél, magánéleti és munka vonalon egyaránt. Érdemes most végig gondolni, milyen célkitűzéseid vannak a következő életszakaszra, mert most nagyot léphetsz előre a tervekben. Kisugárzásod nagyon felerősödik, szinte magnetikus hatással vagy másokra, ezzel pedig nemcsak segítőket, hanem a szerelmet is bevonzhatod az életedbe. A pénzügyi fellendülsét is biztosra veheted a következő időszakban.

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget és jó fordulatokat hoz a Bika hava (fotó: Shutterstock)

Szűz

Alaposságod most tűzzel, szenvedéllyel párosul, és ez legyőzhetetlenné tesz. A Szűz nagyon is racionális jegy, de néha nincs tudatában, mi az, ami lelkileg leginkább boldoggá tenné: most azonban meg tudod élni az érzéseidet, meg tudod nyitni a szívedet, és kimondod, amire vágysz, vagy ami a szívedet nyomja. Nagyon szerencsés időszak veszi kezdetét a szerelemben és a pénzügyekben is. Most beérnek a korábbi erőfeszítéseid, és learathatod a gyümölcsöket.

Skorpió

Ha van valaki, aki iránt vonzódsz, most eljött a te időd, mutasd ki az érzéseidet, kezdeményezz! Biztos, hogy viszonzásra találnak az érzéseid. A Bika havának jótékony energiái akkor is hatnak rád, ha már régóta párkapcsolatban élsz. A kacifántos ügyek, ki nem mondott konfliktusok végére érhetsz, sikerül meggyőznöd a másikat, és helyrebillenteni a harmóniát. Régi erőd visszatér, és győzelmet aratsz bármilyen ügyben.

Nyilas

Szenvedélyes energiáid a föld-elemű Bika havában egy kis leföldelést kapnak, ettől nem vész el a lendületed, de minden megmozdulásod hatékonyabbá válik. Most képes vagy végiggondolni alaposan a részleteket is, pedig egyébként ez nem erősséged. Az a szenvedély, ami benned van, most alapossággal társul, és ez legyőzhetetlenné tesz mindenben.

Ez is érdekelhet

Öröm, béke, stabilitás - ez jellemzi a Bika jegyét

A jegy szülötteinek alaptermészetét a derű, a belső béke és a nyugalom határozza meg. Gondolkodása néha csökönyös, rugalmatlan lehet, ám minden Bika életében van egy vízválasztó időszak, amikor gyökeres változáson megy át, és megtanulja az elengedést. Rövidesen a Bika havába lépünk, a jegy jellemzése következik.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!