Bika

Végre kezdetét veszi a Bika hava, ami neked nagy szerencsét, és csupa pozitív fordulatot tartogat. Nagy dolog van készülőben: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója és az Uránusz, a sorsfordító, váratlan események bolygója együttállnak a jegyedben április 20-án. Ilyen együttállás 14 évente van, a jegyedben pedig a múlt század első felében volt csak látható, szóval készülj: most olyan szerencsés, és jó folyamatok indulnak el, amik új irányt adnak az életednek!

4 csillagjegynek nagy szerencsést hoz a Bika hava (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Lehet, hogy az elmúlt időszakban úgy érezted, mindig csak mások felé lejt a pálya, de ennek most vége! Április 29ig a Vénusz a Kos jegyében látható: a pénz bolygója a te elemedben, a tűzben van, ami nagyon kedvező, termékeny energiákat jelez - és ehhez csatlakozik most a föld-elemű Nap, ami józanságot, lehiggadtságot jelképez, és seít megvalósítani a terveidet. Igazán nagyszerű periódust hoz neked a Bika Hava!

Mérleg

A Vénusz két jegynek uralkodója: a Mérlegnek és a Bikának. Amikor a Nap a Bikába ér, azzal neked is lekzedődik egy igazán szerencsés, bőséget és termékenységet hozó periódus. Váratlan pénzösszeg, nyeremény lehetséges. Ha nincs tervben a családbővítés, akkor most fokozottan vigyázz. A teremtő energiák minden szinten (test, lélek, szellem) megnyilvánulnak az életedben.

Skorpió

Amikor a Nap a veled szemközti jegybe, a Bikába lép, egy nagyon szerencsés fordulatokat hozó időszak indul el számodra. Most ráadásul a 20-ai kivételes együttállás is felráz, és új utakat mutat. Van az életednek olyan területe, amelyet korlátozónak vagy megrekedtnek érzel? A kalandos Jupiter és a mindenre kész Uránusz felszabadító hatással lesz rád. Váratlan, szerencsés események jönnek!

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. április 15-21.: a növő Hold ápol és táplál

Az érzékeny Rák jegyéből indul a Hold, majd már kedden átlép a szenvedélyes Oroszlánba, és növekvő fázisában van, ami a táplálást, ápolást, regenerálódást jelzi. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!