Az égi folyamatok hatalmas változásokat és nagy energiákat jeleznek. A Jupiter a Bika jegyébe lépett, ami stabilitást, bőséget, szerencsét hoz a nyári horoszkóp szerint. Nagyon jól jön ez most nekünk, mert a Plútó retrográdja viszont alaposan felforgat mindent, és mély belső átalakulást hoz magával. A Szaturnusz retrográdja június 17-én veszi kezdetét, ezt a dátumot szintén érdemes bevésni a naptárba… Az eddigi erőfeszítéseink beérnek, de ha volt "tartozásunk" a sorsnak, most azt is behajthatják rajtunk… Összességében nagy erők hatnak ránk, de ha tudatosan viszonyulunk a változásokhoz, és őszintén, nyitott szívvel állunk helyt, akkor megjutalmaznak minket az égiek.

4 csillagjegynek egyenesen élete legjobb nyara következik! Lássuk, kik ők!

Bika

Olyan mély belső biztonság, béke birtokában leszel nyárra, aminek a hatása alól a környezeted sem tudja kivonni magát. Biztos vagy magadban - ezzel áld meg a Jupiter a jegyedben. Nagyon szerencsés periódus elé nézel, amikor magánéleti és karrier vonalon egyaránt eléred, amire vágysz.

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Van valami, amit régóta szeretnél valóra váltani? Most végre sikerülni fog! Idén nyáron beteljesülnek az álmaid. Ami szintén nem elhanyagolható: végre elismerik képességeidet, teljesítményedet a munkahelyeden, és ez anyagi értelemben is komoly javulást hoz.

Skorpió

Pénzügyi szerencse ér a nyáron. Hogy honnan érkezik az anyagi segítség, az nem látható pontosan, de az biztos, hogy stabilizálódik az anyagi helyzeted. Ráadásul lelki értelemben is hatnak a pozitív energiák: most letisztulnak benned a viharok, és választ találsz a kérdéseidre.

Hirdetés

Nyilas

Minden változás belül kezdődik el - és ez bizony most különösen igaz lesz a te esetedben. Olyan változások, átalakulások zajlanak majd benned, amik magukkal hoznak egy sor változást a való életben is. Ha szingli vagy - társra találsz. Ha nincs munkád - kapsz egy jó ajánlatot. A kreativitásodnak és a pozitív hozzállásodnak köszönhetően kiteljesedsz több területen is.

Forrás: https://stylecaster.com/

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2023: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók

2023 nyara szenvedélyesnek és kalandosnak ígérkezik, akkor is, ha még nincs párod, és akkor is, ha már van. Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!