Ikrek

Nagyszerű év vár rád! Március 24-ig a Mars a jegyedben jár, ettől annyi energiád van, mint kettő másiknak, és most gyakorlatilag bármit is tűzöl ki magad elé célul, azt elérheted! Tavasszal a Szaturnusz jegyváltása új utakat világít meg előtted. Komolyan átértékelheted, mi az, ami fontos, milyen új célokat szeretnél elérni a magánéletben és a karrier, önmegvalósítás vonalán egyaránt.

Ennek a 4 csillagjegynek teljesülnek az álmai 2023-ban (fotó: Shutterstock)

Szűz

Két út áll most előtted. Learathatod az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcsét, vagy irányt válthatsz, és nagyot változtathatsz az életeden - ez utóbbi esetben minél bátrabban lépsz, annál nagyobb siker ér majd. Racionális típus vagy, de most nyugodtan kockáztathatsz is. Bízz az égiekben, mert mindent elrendeznek körülötted.

Mérleg

Május közepétől a magánéletben csodás fordulatokra számíthatsz. Attól függően, hogy mi az aktuális nálad, teljesülnek az álmaid: a párod megkéri a kezed, bővülhet a család, vagy olyan élményeket éltek át együtt, amik újra felébrezstik köztetek a szenvedélyt. A munkád is jóval kiszámíthatóbbá válik 2023-ban, ez pedig a pénzügyek rendeződését is jelenti.

Nyilas

Az a hit és optimizmus, ami téged annyira erőssé tesz, most tüzes energiákkal párosul, amiket a Kos Jupiter biztosít. Így aztán nem is csoda, hogy bármit elérhetsz, amit célul tűzöl ki magad elé, és teljesülnek az álmaid! Koncentráld jól az energiáidat, olyan célokra, amik valóban megérdemlik az erőfeszítést. A szerelemben is nagy boldogságot jeleznek neked a bolygók!

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!