Február 19-én hajnalban kezdetét veszi a Halak hava. Mindannyiunkra áldásos hatással lesz ez az időszak. A Halak különleges jegy, az egyetemes szeretet megélésének képességét szimbolizálja. A bőség energiái hatják át ezt az időszakot, amikor a Vonzás törvénye is különleges erővel működik. Transzcendens jegy, ilyenkor az intuíciónkon keresztül mindenki szorosabb összeköttetésben áll a spirituális világgal. A fantázia, a kreativitás és az empátia energiáinak felerősödése jellemzi ezt az időszakot. 4 csillagjegy életében most óriási meglepetések, fordulatok következnek. Lássuk, kik ők!

Ennek a 4 csillagjegynek óriási fordulatokat hoz a Halak hava (fotó: Shutterstock)

Rák

Elemedben érzed magad a Halak havában, hisz te magad is a Víz-elemhez tartozol. Nagyon kedvező hatások érnek most, a megérzéseid tűpontosan mutatják, mikor mit kell lépned. Ne hagyd, hogy elvigyenek a félelmeid: ha pozitív irányba csatornázod az energiáid, akkor most nagy erővel tudod működtetni a vonzás energiát. Nagy pénzt kaphatsz valamilyen különleges úton-módon.

Oroszlán

Most ismét a reflektorfénybe kerülsz, amit kicsit sem bánsz. Népszerűséged megnő, és te sütkérezel ebben a csodálatban. Bármibe is kezdj, most sikerrel jársz. Szinte mágnesként vonzod majd a következő időszakban a bőséget, a jó energiák áramlását.

Vízöntő

A Nap a Halak jegyébe lép, de "minden más" marad a Vízöntőben: Plútó, Merkúr, Vénusz és Mars mind a te jegyedben állnak. Ez azt jelenti, hogy minden neked kedvez. Túl sok is lehetne ez az energia, ha nem lennél elég tudatos. Az azonban bizonyos, hogy most nagy meglepetéseket és csodás fordulatokat hoz neked az élet!

Halak

A Nap, a legfőbb égitest, ami minden másnak a fényt adja, a jegyedbe lép, és beragyogja a következő heteket. Minden véletlen körülmény a kezedre játszik majd a következő időszakban. És ha ez nem lenne elég, pénzügyekben is szerencsés leszel!

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Ki illik hozzád a számmisztika szerint?

9 egyjegyű szám van, 9 személyiségtípus: a születési dátum számjegyeiből kapott érték megmutatja, melyik típusba tartozol, és ki illik hozzád!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!