Minden évben egy alkalommal, amikor a Szűz jegyébe ér a Merkúr, szellemi képességeink elérik csúcspontjukat, és maximálisan ki tudjuk használni a bennünk rejlő potenciált. Remek időszak ez arra, hogy rendezzük dolgainkat, ügyeinket. A Szűz-Merkúr részletekbe menően gondolkozik és cselekszik. Arra azért vigyázzunk, hogy ne vesszünk el ezek között, és mindig lépjünk egyet hátra, hogy az összképet egészben szemlélhessük.

Erre a 4 csillagjegyre különösen kedvezően hat a Szűz Merkúr

Az árnyékoldalt a túlzó elvárások jelentik - ami elég kellemetlen, ha befelé irányul, és egyenesen mérgező lehet, ha kifelé, más emberek felé kommunikáljuk. A Szűz szándéka ugyan abszolút pozitív, hisz rendbe szeretné tenni a dolgokat, ez mégis visszájára sülhet el, ha túlságosan basáskodó viselkedéssel párosul.

A Merkúr a kereskedelem bolygója is, a Szűz jegyébe lépve nagyon kedvezően hat a pénzügyeinkre!

4 csillagjegyre abszolút pozitívan hat a Merkúr jegyváltása: ők azok, akik a legügyesebben tudják kiaknázni a mostani lehetőségeket a munkában és a pénzügyekben.

Ikrek

Egyébként is gyors észjárás jellemző rád, de a Szűz Merkúr ezt most nagyon felturbózza. A meggyőző erőd a csúcson, most bármilyen vitában győzelmet aratsz. Ráadásul mindezt kedvesen is teszed, úgyhogy most igazán ellenállhatatlan leszel. Remek időszak a mostani, a munkahelyeden feljebb léphetsz, ha pedig állást keresel, most találhatsz egy jó lehetőséget. A pénzügyekben nagy szerencsét jelez a Szűz Merkúr.

Szűz

A Szűz Merkúr különleges szerencsét jelez neked. Most nagyon jól ki tudod aknázni a lehetőségeidet, és a benned rejlő potenciált. Megtalálhatod, ami igazán érdekel, amit hosszú távon is szeretnél csinálni. Új utakra térhetsz az önkifejezésben. Elképzelhető, hogy valami, amit eddig hobbiként űztél, pénzkereseti forrássá válik - méghozzá nem is akármilyenné.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 22-28.: Kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik ismét

Ezen a héten annyi minden történik, mint máskor egyetlen hónap alatt. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket a változások láttán. Hétfőn a Nap az Oroszlán jelébe lép, és megkezdődik az Oroszlán hava. Jegyet vált a Merkúr is. A kellemetlen pillanatok mellett ugyanakkor számos kedvező lehetőséget is jeleznek a bolygók a héten.

Tovább olvasom

Mérleg

A jegy szülötteként mindig mindet alaposan mérlegelsz, és próbálod megtalálni az optimális megoldást. A Szűz Merkúr megadja neked a szükséges határozottságot, ami ahhoz kell, hogy a cselekvés útjára lépj. A pénzügyekben is kimondottan szerencsés hatást jelez, és segíti a bőség áramlását az életedben.

Vízöntő

Neked nagyon fontos, hogy a környezetben megtaláld azt a szellemileg ösztönző személyt, témát, kérdést, ami izgalmat hoz az életedbe. A Szűz Merkúr éppen ilyen periódust jelez! Ha szingli vagy, most megismerkedhetsz egy nagyon érdekes személlyel - az még a jövő zenéje, hogy szerelem alakul-e a dologból, de az biztos, hogy egy percig sem fogsz unatkozni az illető mellett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!