A telihold az asztrológia szerint a változás hírnöke. A csúcspont, a kinyilatkoztatás és a jutalom szimbóluma. Ha szánunk egy kis időt a megnyugvásra, az egyedüllétre, akkor most felfedezhetjük saját belső kincseinket, erőforrásainkat, és gazdag tapasztalásokra lelhetünk. Arra is lehetőséget kapunk a Szűz Napnak köszönhetően, hogy rossz szokásainkat elhagyjuk, megoldást találjunk a gyógyulásra. A Halak telihold lehetőséget kínál a szabadulásra, ne feledjük, az ajtó mindig nyitva áll…

4 csillagjegynek igazi áldást jelent a Halak telihold (fotó: Shutterstock)

A telihold támogatókat küld a Bikának

Ez a telihold segít megtalálni azokat az embereket, akik segítenek az utadon. Lehetséges, hogy már melletted van az illető, de eddig nem voltál tudatában, milyen fontos támogatást nyújt neked. Új közösségre is találhatsz.

A Szűz párkapcsolatára világít rá a telihold

Most jobban megérted, hol tartanak a kapcsolataid, beleértve a párkapcsolatot is. A párkapcsolatod tükröt tart eléd: megmutatja, neked mivel van még dolgod, min kell változtatnod, miben kellé fejlődnöd. Esélyed lesz rá, hogy valóban változtass, ha annak érzed szükségét.

A Skorpióban fellobban a szenvedély

A kreativitás és a szenvedély energiáit hozza vissza az életedbe a Halak telihold. Ha egy kicsit kiégtél az elmúlt időszakban, most újra feltöltődsz lelkileg, és magadra találsz. Sok romantikában, vagy akár egy új szerelmi kapcsolatban is részed lehet.

A Halak fontos igazságokra lel

Ez a telihold önmagad megismeréséről szól. Olyan igazságokat ismersz most fel, amelyek az életed minden aspektusára kedvező hatással lesznek. Valódi áldást jelent számodra a Halak telihold.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2023.: Szerencsés fordulatot hoz a Vénusz, a pénz bolygója

Nagy változások láthatóak az égen. Szeptember 4-én a Vénusz, a pénz bolygója befejezi retrográd szakaszát, és elindul előre, ami komoly anyagi fellendülést jelez. Ezzel egy időben a Jupiter mozgása jelzi, hogy a régi ötletek fognak most beválni.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!