Az áprilist érezhetően más energiákkal kezdjük. A Mars a Rák Víz elemű jegyében van, miután hét hónapig a bizonytalanságot jelző Ikreklevegő elemű jegyében tartózkodott, szóval némi kiigazításra van szükség. A Szaturnusz március 7 óta a Halak jegyében jár, miután három évet töltött a Vízöntő szintén levegő elemű jegyében… A Mars és a Szaturnusz olyan régóta a levegő elemben vannak, hogy sokan közülünk kiszáradtnak és szellemileg kimerültnek érezzük magunkat. Az energiák pótlása most érzelmileg történik, azáltal, hogy megengedjük magunknak, hogy mélyen és teljes mértékben átérezzük az örömöt, a gyászt és mindent, ami a kettő közötti széles palettán megtalálható…

Az élet szikrája

Az áprilisban tapasztalt kollektív enyhüléssel remekül harmonizál a Nap és a Kosban lévő Jupiter lángoló, lelkes energiája. A tűz elem az élet szikráját, a mindannyiunkban ott lobogó halhatatlan fényt jelenti, ami szenvedéllyel, bátorsággal és csillogással társul.

Lelassulás

A Bika-szezon közvetlenül az április 20-i napfogyatkozás után kezdődik, és ismét lassabb, mérsékeltebb tempóra vált. A Bika a Vénusz által uralt jegy, amely a szerelemhez, a szépséghez, a természethez és az érzékszerveinkhez kapcsolódik. A Bika havában minden adott ahhoz, hogy lassítsunk és élvezzük az élet örömeit!

4 csillagjegy számára ez most különleges boldogságot jelent. Lássuk, kik ők!

Kos

Ez most igazán a te időszakod, minden adott ahhoz, hogy ragyogj, hogy kitűnj a tömegből! A Nap és a Jupiter a Kos jegyében jár, ami az év legszerencsésebb időszakát jelzi, és azt is nagyon jót "tesz" neked, hogy a Mars elhagyva az Ikrek jegyét, belépett a Rákba. Most nagyon harmonikusan éled meg az otthoni dolgokat is, és a munkahelyeden is remekelhetsz, előre léphetsz.

Hirdetés
4 csillagjegynek igazi boldogságot hoz az április (fotó: Shutterstock)

Bika

A Mekúr április 2-án belép a jegyedbe - nagyon előremutató, aktív, hatékony időszakot jelez ez neked, amikor minden úgy alakul, ahogy azt előre kitalálod. Most remekül tudod képviselni az érdekeidet! Gyakorlatilag bármivel célt érsz, amit kitalálsz, magánéleti, munkahelyi fronton egyaránt. Értékes felismerésekhez segít hozzá az intuíciód. Igazi boldogságot hoz neked az április.

Skorpió

Végre, egy kis friss levegő! Április igazi fellélegzést hoz számodra! Tavaly ősz óta valószínűleg a munka foglalta el életed nagy részét, de most, hogy uralkodó bolygód, a Mars hét hónap után végre elhagyta az Ikreket, lehetőséget kapsz arra, hogy kilépj a mindennapokból, és olyan élményeket gyűjts be, amelyek megváltoztathatják az életszemléletedet. Légy kiváncsi, nyitott, éber, és élvezd ki az élet nyújtotta örömöket ebben a remk, tüzes Kos-szezonban!

Nyilas

Valódi gyógyulást, megnyugvást, békét és örömöt hoz neked április. Párkapcsolati szinten is abszolút rátok fér ez: 7 hónapig, amíg a Mars az Ikrekben járt, nehészégeket és káoszt hozott magával. Április 10-én, hétfőn a Vénusz belép az Ikrekbe, hogy kitakarítsa a Mars után maradt rendetlenségét. Ahol konfliktusok vagy viszályok voltak az elmúlt néhány hónapban a Marssal az Ikrek jegyében, a Vénusz helyrehozza, megjavítja és lehűti a dolgokat, emlékeztetve titeket arra, hogy mi a közös bennetek!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!