Bika

Sok személyes és szakmai váltáson mentél keresztül, és most a jeledben lévő újhold megadja neked választás erejét. Miért ragadnál bele olyan helyzetekbe, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet? Most lehetőséged változtatni szinte az életed összes területén. Tedd fel magadnak a kérdést: mi az, ami boldoggá tenne? Most megtalálod a teljesebb élethez vezető utat.

4 csillagjegynek boldogságot hoz a Bika újhold

Oroszlán

Ha volt olyan területe az életednek, amiben nem sikerült kihozni magadból azt, amire pedig tudod, hogy képes vagy, akkor most a Bika-újhold segít neked kiteljesíteni magad ezen a területen. Nagyon konkrét , egyértelmű lépéseket tehetsz ez ügyben, ennek kedvez ez az energia. Hallasd a hangodat, mondd ki, amire vágysz!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az első május héten. A szerda Bika újhold páratlan alkalom, hogy elkezdhess valami újat, új célokat tűzz magadnak, s ha kell felülbíráld a korábbiakat. Csodás hét vár rád, érdemes alaposan átgondolni a horoszkóp javaslatait.

Tovább olvasom

Skorpió

A szerelem és a munka területét is érinti a Bika-újhold. Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot, és akkor most kiteljesedhetsz mindkét területen. A Bika újhold segít megalapozni mindazt, amit az elmúlt időszakban célul tűztél ki magad elé, legyen szó párkapcsolatról vagy családi életről, személyes célokról, bármiről.

Vízöntő

Tudatossá válhatnak benned az érzelmi megéléseiddel kapcsolatos problémák és azoknak múltbéli gyökere. Értékes felismeréseket hoz neked a Bika újhold. Begyógyulnak ezek a lelki sebek, és pontot tudsz tenni a végükre, amivel pedig új életszakaszt nyitsz, és az utad a boldogság felé vezet.

Hirdetés

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!