Bika

A Jupiter és az Uránusz találkozása a 2024-es esztendő egyik legjelentősebb asztrológiai eseménye. A Jupiter a terjeszkedés, a bőség és a nagy szerencse bolygója, valamint a kiérdemelt boldogságé. Az Uránusz pedig a hirtelen felismeréseket és áttöréseket hozza. Április 20-án a te jegyedben találkoznak: ez egy nagyon váratlan, ám annál nagyobb szerencsét jelez, méghozzá a pénzügyekben!

4 csillagjegynek sok pénzt hoz a tavasz (fotó: Shutterstock)

Ikrek

A Merkúr retrográdja április folyamán picit megnehezíti a dolgodat, de talán csak azért, hogy annál nagyobb legyen a boldogságod és az anyagi szerencséd, amikor májusban a jegyedbe lép a Jupiter. Ezzel egy egészen egy évig tartó periódus veszi kezdetét, amikor sok pénzt kereshetsz, és megalapozhatod az anyagi jólétedet.

Bak

A Plútó idén végleg elhagyja a jegyedet. Most a Vízöntőben van, de szeptemberben még visszalép a Bakba, hogy november 20-tól elbúcsúzzatok egymástól. Ez a csiki-csuki megvisel, de közben olyan változásokat indít el, amiket már tavasszal is tapasztalhatsz. Ráadásul a Jupiter-Uránusz együttállás nálad is beindítja a dolgokat. Most olyan pénzt hozhat ez neked, amire nem is számítottál.

Vízöntő

Április első felében még talán görgeted magad előtt a szokásos problémákat, de már olyan események körvonalazódnak, amik megmutatják a fényt az alagút végén. Aztán április végén jön a nagy fordulat: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója találkozik az Uránusszal, a váratlan, sorsszerű események, nagy fordulatok bolygójával, és neked ez bőséges pénzenergiákat jelez!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 25-31.: Rohanós hét, kellemes húsvét

Feszülten kezdődő, rohanós hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy próbáld magad függetleníteni a feszültségtől, a vitás helyzetektől, készülődj minél nyugodtabban, s akkor minden tökéletesen alakul húsvétkor.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!