Az újhold mindig egy új fejezet kezdetét jelzi, de különösen igaz ez a Kos jelében születő újholdra, hiszen a Kos maga is a "kezdeteket", a zodiákus első csillagjegye. Ráadásul az asztrológiai újév is most vette kezdetét, március 21-án, és a Nap is a tüzes és versengő Kosban jár. Így együtt: a tavasz és az asztrológiai újév első újholdja mágikus hatással bír.

A most felbukkanó témák és helyzetek jelentőségteljesek, felfedik a lehetőségeket, amelyek a siker, az áttörés felé vezetnek. A következő 4 csillagjegy most túljut a holtponton, és győzelmet arat.

Kos

Amikor az Újhold a Kos jegyében áll, akkor minden zsong körülötted. kosként te tulajdonképpen mindig tettre kész vagy. Ezeket a feltörő energiákat fogd össze, és koncentráld most egy dologra. Tarts egy pillanatnyi szünetet, mielőtt nekiindulsz, és minden hidat felégetsz magad mögött. Fontold meg, hová akarsz eljutni, mik a céljaid. Fontold meg alaposan a terveidet, de bízhatsz a teljes győzelemben!

A következő 4 csillagjegy győzelmet arat a Kos újhold idején (fotó: Shutterstock)

Rák

A belső iránytűdet kövesd! A Rák jegyében a Hold uralkodik, ezért te különösen erősen érzékeled az újhold energiáit. Az újrakezdésnél, mint mindig, támaszkodj a megérzésedre: mennyire bízhatsz meg magadban, mit kell feltétlenül megragadnod, és mivel kell még várnod. Erre nincs mindenkire érvényes megoldás, és semmi esetre se hagyd, hogy bárki belebeszéljen a dolgodba.

Mérleg

Az újhold megvilágítja előtted a győzelem útját! Fontos neked a harmónia, mindig aggodalommal tölt el, hogy nem bántasz-e meg valakit. Most viszont sikeresen képviseled az érdekeidet! Ez mindenre érvényes, a partnerre, barátságra, munkahelyre. Ne vedd figyelembe a többiek ellenállását! Helyesen cselekszel, és ez jó érzéssel tölt el. Az Újhold mindenben segít neked!

Hirdetés

Bak

Jelentős sikert, elismerést jelez neked ez az időszak! Most végre át tudsz törni azaokon az akadályokon, amik eddig elválasztottak a győzelemtől, magánéletben, vagy karrierben egyaránt. Lehet, hogy ebben a pillanatban még nem látod tisztán, merre vezethet az utad, de rövidesen minden ki fog kritályoosdni előtted.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!