Ikrek

Az égi folyamatok nagyon szerencsés periódust jeleznek neked októberre. Ne hezitálj egy pillanatig se, addig használd ki a kedvező folyamatokat, amíg ezek a kapuk nyitva állnak. A Mérlegben járó bolygók (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között) segítségével valóra válthatod az álmaidat. A Mars október 13-án belép a Skorpióba, és új utat világít meg előtted.

4 csillagjegy valóra váltja az álmait októberben (fotó: Shutterstock)

Skorpió

Október eleje is kedvező számodra, mert a Mérleg energiák segítenek kiegyensúlyozni a "belső nyomást", és most nagyon jól tudsz működni minden közegben. Október 13-tól pedig őrületes energiák ébrednek, és kezdenek el működni az életedben, először a Mars, majd a Nap is a te jegyedbe lép. Innentől kezdve valóra válthatod azt, amire mindig is vágytál, vagy amit már régóta szeretnél elérni.

Bak

A Plútó végre előre indul a jegyedben október 11-én. Talán nem is voltál vele tisztában, de ez nagyon sok mindenben visszafogott, hátráltatott téged hónapok óta. Nagyon jó hír, hogy ismét előre indul, és így lesz lehetőséged, hogy mindazt, amivel nem jutottál eddig dűlőre, átlendítsd a holtponton. Sok álmodat valóra válthatod októberben.

Halak

Nagyon szerencsés periódus vár rád októberben! Meg is érdemled, elég küzdelmes volt az elmúlt időszak, és te emberileg is remekül álltad a sarat. Nos, most az égiek megáldanak, és nagyon szerencsés folyamatok segítenek téged a Mérleg bolygók által. Neked ráadásul a Skorpió-időszak is csupa jót ígér! Becsüld meg a szerencséd!

Hirdetés

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!