Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hagyd, hogy mások is érvényesüljenek melletted! Mostanában igen csak felvetted a megmondó ember szerepét, és ez bizony nem mindig jön be a környezetednek. Ha valódi, példamutató vezető akarsz lenni, ehhez vállalnod kell a felelősséget is!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki olyan dologra akar rávenni, ami ellenkezik az elveiddel és a tisztességgel. Bármi is legyen ez, ne menj bele! Lehet, hogy erős nyomás alá kerülsz ez ügyben, ezért készülj fel, és tarts ki a véleményed mellett. Ne engedd, hogy bárki is felhasználjon a saját céljai elérése érdekében.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr még az Ikrek jegyében jár pár napig, ezért most nagyon ügyesen forgatod a szavakat, gyakorlatilag bárkit könnyedén meggyőzöl bármiről. Az nem baj, ha a céljaidra használod ezt a képességet és energiát, de fontos, hogy ne élj ezzel vissza…

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken minden adott a boldogsághoz, a harmóniához (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken valaki manipulálni akar, így figyelned kell, hogy időben észrevedd a jeleket. Ügyelj ugyanakkor arra, hogy amikor visszavered a támadást, ne kapd fel a vizet, inkább legyél minél tapintatosabb és kíméletes, de egyben határozott is. Ne adj a másik a kezébe aduászt azzal, hogy udvariatlanul reagálsz…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken sajnos negatív tapasztalattal gazdagodsz valakivel kapcsolatban, ami ugyanakkor mégsem lep meg olyan nagyon, mivel talán eleve nem voltak különösebb elvárásaid az illetővel szemben, és számítottál ilyesmire az irányából. Mégis, amikor mindez bekövetkezik, kicsit csalódott leszel. Nem bánkódj rajta, nem ér annyit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken az Univerzum jeleket küldhet neked a környezetedben zajló eseményeken vagy embereken keresztül, amik vagy akik valamilyen kapcsolatba kerülnek veled. Figyelj jól, legyél nyitott és ne feledd, ami előtted van, nem biztos, hogy az, aminek látszik…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi tarot jóslás a Rák havára: hogyan éled meg a szeretet energiáit?

Kezdetét veszi a Rák hava, amikor mindannyian kicsit érzékenyebbé válunk, ugyanakkor nyitottabbá is az intuíció sugallta értékes felismerésekre. Ilyenkor a központi kérés az, hogy hogyan éljük meg a szeretet energiát? Szerelmi tarot jóslás a Rák havára.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken hajlamos lehetsz rá, hogy túl hosszasan rágódj valamilyen problémán. A legnagyobb baj az, hogy nem azzal beszél és arról beszélsz, akivel és amivel kapcsolatos a gondod. Le kellene ülnöd a másik féllel, mert a külső tanács félrevihet. Bármily jó szándékkal is adják a többiek.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy valaki vagy akár többen is, meg akarják mondani neked, mit gondolj, hogyan éld az életedet. Te pontosan tudod, mindehhez nincs szükséges iránymutatásra. Hárítsd hát el udvariasan ezeket a tanácsadásokat, és jelezd, hogy mindenre ott van készen a megoldás a fejedben!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Jupiter és a Szaturnusz kedvező fényszöge miatt fontos építőköveket raksz le mostanában. Ez igaz lehet a kapcsolatokra éppúgy, mint a karrieredre. Gondolkodj széles perspektívában és hosszú távra! Most bármit elérhetsz, amiben igazán és szívből hiszel.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Utazási horoszkóp 2023: ilyen számodra az álomnyaralás a csillagjegyed szerint

Múzeumlátogatás, vagy koktélozás a beachen? Bakancsos túrák, vagy esti séta a korzón? Milyen számodra az álomnyaralás a csillagjegyed szerint? 2023-as utazási horoszkópunkból megtudhatod!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken sajnos parázs hangulat kerekedhet körülötted, és egy rosszul fogalmazott mondat, egy szó vagy akár egy félreértés is hirtelen fellobbanthatja a konfliktust. Legyél éppen ezért óvatos és fogalmazz tisztán, érthetően és egyértelműen.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kerüld az olyan embereket, akikről tudod jól, hogy nem egészen őszinték veled. A hízelgés mindig céllal történik. Ez önmagában még nem baj, de mégsem jó csupa ilyen típussal körülvenni magadat. Persze, jól esnek a dicséretek, de láss át a valódi szándékon.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak napi horoszkóp (02.19-03.20.)

A Szaturnusz a Halak jegyében jár, és jelzi, hogy igazán jó időben, jó helyen van ahhoz, hogy megvalósítsa a nagy terveit. Érdemes most belevágni mindenbe, amihez kell egy kis szerencse. Most égi áldás kíséri a tetteit.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!