A Mars analógiája a forróság. Bármit érint, azt felforrósítja. Ez a tüzes jellegéből fakad.
Közben sajnos az erőfitogtatás és a rivalizálás bolygója is, ami meglehetősen agresszívvé teszi az embert. Ebből konfliktus és/vagy szakítás adódhat.
Az Oroszlán jegy olyan, mint a tábortűz: köré gyűlnek az emberek melegedni. Követik őt, mert érzik, hogy ő tudja, mi a helyes, mi a kivezető út. Karizmatikus jegy, aki mértékadó, sőt példakép, ezért senki sem kérdőjelezi meg az ő vezető szerepét.
Hirdetés
Július 9-ig lesz időnk arra, hogy megtapasztaljuk, milyen a Mars az Oroszlánban, és találjunk olyan embert, aki jó szívvel követhetünk.
A Mars az Oroszlán jegyébe lép (fotó: Shutterstock)
Eddig szenvedtünk a szokatlanul hűvös, esős tavasz miatt. Olykor voltak melegebb és napsütésesebb napok, amelyek reményt adtak, hogy végre öltözhetünk lengébben, de az utóbbi napok hőmérséklete elszomorító volt. Ennek véget vet az Oroszlánba lépő Mars. De ez nem csak az időjárásban érezteti hatását, hanem az élet más területein is. Hogy kinek, hol, azt most megnézzük.

KOS

Te, Kosként duplán érintve vagy, mert a Mars a te uralkodó bolygód, és az Oroszlán tüzes jegy, ahogy a Kos is. Ez a felfokozott tűz óvatosságra int. Neked kell okosan "beállítanod", hogy milyen forró legyen a tűz. Nem jó, hogy túl nagy a hőség, mert akkor megégethet téged, és a közeledben lévőket is. És az sem jó, ha elfojtod, mert akkor nem melegít kellően. Jó, ha lelkesedsz, és nem tétovázol. Csak ezzel ne sürgess senkit és semmit! Garantáltan élvezni fogod az előtted álló kb. másfél hónapot.

BIKA

Ha tipikus Bika szülött vagy, akkor óriási felfordulásra kell számítanod. Május 20-tól az otthonodban, vagy a családodban, vagy a munkahelyeden a Mars változást generál. Marsnak az a dolga, hogy megváltoztassa azt, amit talál. Nem érdekli, hogy az szerinted jó, vagy sem. Ez téged - aki az állandóságra törekszel - kiboríthat. Ha merev vagy, felpaprikázhat a változás. Ha ügyes vagy, képes leszel jól reagálni. Ha nem, akkor úgy érezheted, hogy minden összefogott ellened. Pedig nem erről van szó…

IKREK

Ikrek szülötthöz méltóan, könnyedén felülemelkedsz a kicsinyes csatározásokon, amelyeket a Mars Oroszlánba lépése szimbolizál. Mindaz, ami ellen a legtöbben harcolnak, neked "ujjgyakorlat". Testhezálló, sőt inspiráló lesz számodra Mars jegyváltása. Ne gúnyold ki azokat, akiknek ez kihívás! És ne is oktasd ki őket! Az Mars azt javasolja, hogy kezeld az egészet játszi könnyedséggel! Közben az utazásaid és a tanulmányaid terén felpörögnek az események, ami olykor soknak tűnik majd.

RÁK

Érzékeny Rákként minden változásra szenzibilisen reagálsz. Vannak kínzó változások, és vannak motiválóak. A mostani az utóbbi kategóriába tartozik. Szóval nem lesz okod panaszra. Neked első sorban a pénzügyeidet érinti a Mars Oroszlánba lépése. Óriási energiák jönnek. Csak arra kell ügyelned, hogy a tüzes bolygó tüzes jegyben ne égessen fel mindent. Vagyis ne kezdj el kapkodni, és ne kockáztass mindent! Szerencsére te nem vagy sem meggondolatlan, sem feleslegesen kockáztató.

OROSZLÁN

Oroszlán szülöttként téged érint a legközvetlenebbül a Mars jegyváltása, ami nagy kaliberű változásokat hoz neked. Hiába vagy elégedett, tudnod kell, hogy nem ülhetsz a babérjaidon. Bármit értél el eddig, most egy magasabb lépcsőfokra kell lépned. Persze nem kell lemondanod az elért eredményekről, csak fejlődnöd kell tovább. Ez olykor lehet fárasztó. Amikor besokallsz, jusson eszedbe, hogy addig élsz, amíg képes vagy fejlődni! Ha megállnál, ha hátradőlnél, akkor kitehetnéd az End táblát.

SZŰZ

Amennyiben igazi Szűz vagy, rácsodálkozol arra a felhajtásra, ami a Mars jegyváltását kíséri. Jogos, hiszen te nem vagy közvetlenül érintve. Persze érezni fogod a forróságot, de téged ez nem hoz lázba. Előfordulhat, hogy most a Marstól kevesebb energiát fogsz kapni, de ez nem azt jelenti, hogy bármiről lemaradnál. A nehézséget az okozhatja, hogy az új idők magasabb fordulatszámot követelnének meg. Ám aggodalomra semmi okod. Bízz magadban, és abban, hogy amikor kell, képes leszel cselekedni!

MÉRLEG

Álmaid, vágyaid válhatnak valóra július 9-ig, ha beleteszed azt az energiát, ami szükséges. Sikerednek pont az a titka, hogy ne számolgass, ne mérlegelj, hanem tedd oda magad. Ne feledd, hogy az energia megmaradás törvénye nem csak fizikai síkon működik, hanem szellemi síkon is. Vagyis minden, amit tanulsz, gondolsz, meghozza az eredményt. Annak külön örülhetsz, hogy ehhez kapsz barátokat, szövetségeseket, protektorokat, mentorokat. Ne szégyelld az ő segítségüket igénybe venni!

SKORPIÓ

Skorpióként téged keményfából faragtak. Ennek ellenére megviselhetnek azok az események, amelyek július 9-ig esedékessé válnak a Mars szerint. A fölötted lévő hierarchiát érintik a változások. Változhat a főnököd személye, a megrendelőd, a cég tulajdonosa, stb. Sajnos ezek sokszor számodra kedvezőtlenek lesznek. Legalábbis elsőre. Ha jót akarsz magadnak, akkor várj kicsit, és ne mondj fel azonnal! A nyitottság és a rugalmasság "jó barátaid" lesznek most. Karolj beléjük, és keresd a társaságukat!

NYILAS

Neked a célok - főleg a hosszú távúak - elengedhetetlenek ahhoz, hogy értelmét lásd annak, hogy reggel kikelj az ágyból. Pont ezt hozza neked a Mars. Új, inspiráló célok fogalmazódnak meg július 9-ig. Tüzes bolygó tüzes jegybe lép, ami feltüzel téged. De legyél óvatos, mert a Nyilas is tüzes jegy, és a túl sok tűz nem melegít, hanem éget! Nem arról vagy híres, hogy ismernéd a helyes mértéket. Pedig most ez a feladatod. Tegyél meg mindent azért, hogy ne ess semmilyen témában túlzásokba!

BAK

Igazságos az élet, mert egyik kezével ad, a másikkal elvesz. A Mars Oroszlánba lépését veszteségnek élheted meg. Határozottan és többször úgy fogod érezni, hogy az élet kivette a kezedből az irányítást. Ráadásul olyan kiadásaid lehetnek július 9-ig, amelyeket nem kalkuláltál be. Tanácsos lenne minden ilyesmit bosszúság helyett befektetésnek venned. Persze ezt könnyű mondani. Ott és akkor nem lesz könnyű. Szükséged lesz egy kis humor érzékre, sőt szarkazmusra. Ebben te jó vagy. Ez a nyereség.

VÍZÖNTŐ

Tipikus Vízöntőként azt hiheted, hogy téged nem lehet meglepni. És mégis: a Mars Oroszlánba lépése olyan találkozásokat garantál, amelyek nem csak meglepőek lesznek, hanem felkavaróak is. Július 9-ig a szerelmi életedet a sarkaiból forgathatja ki. Akkor is, ha van párod, akkor is, ha nincs. Felkészülni lehetetlen erre. Egyetlen dolgot tehetsz: nem hagyod magad provokálni. Ragaszkodhatsz értékes kapcsolatokhoz. Persze csak olyan mértékben, ami a másiknak is elfogadható. "Élni, és élni hagyni."

HALAK

A Mars a munkahelyedre visz felforgató változásokat és lázongást. Változhatnak a kollégáid, a munkaeszközök, vagy a módszerek. Meggyűlhet a bajod a munkatársaiddal. Mars sajnos türelmetlenséget is mutat. Ez szinte garantálja a munkahelyi összezördülést. Ráadásul lesznek, akik fellázadnak, és téged is erre akarnak rávenni. Amennyiben el akarod kerülni a bajt, maradj bölcsen semleges, és ne engedd magad semmi rizikós ügybe belerángatni! Ha kell, akkor játszd el az értetlent, hogy ezzel időt nyerj…

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!