Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Különleges égi jelenségre kerül ma sor a napi horoszkóp szerint: a Merkúr hátráló mozgása során visszalép az Oroszlánba. Ettől te magabiztosabb és energikusabb leszel. Azt azért ne felejtsd el, hogy a retrográd Merkúr bosszúságokat is okozhat: figyelj oda a részletekre!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön kissé érzékenyebb leszel az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek veszel, amit inkább csak ártatlan megjegyzésnek, viccnek szánt a másik. Igyekezz mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselned. Ha valami valóban sértő, azt kérd ki magadnak!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az uralkodó bolygód, a Merkúr ma visszalép a bátor Oroszlánba. Emiatt elemedben leszel, de azért nem árt az óvatosság sem. Ma ha úgy adódik, hogy valamit meg kell tenned, akkor nem fogsz sokat gatyázni. Ez jó is, de azért légy egy picit megfontoltabb!

Ikrek havi horoszkóp

A Merkúr hátráló mozgása során visszalép az Oroszlánba (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A retrográd bolygók egy múltbéli tévedéseddel szembesíthetnek, és emiatt azon aggódhatsz, hogy esetleg ismét rosszul sülnek el a dolgok. Szükségtelen ezen aggódnod. Mindenki hibázik, ám te pontosan olyan ember vagy, aki tanul elsőre a hibáiból - és ezt már nem mondhatjuk el mindenkiről…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Merkúr ma visszalép az Oroszlánba, ami nagyon kedvező neked. Mivel hátrál, ezért azt mutatja, hogy most visszahoz neked a múltból egy szuper esélyt, amivel akkor valami miatt nem tudtál élni. Most ragadd meg a szerencsédet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön összekuszálódnak a szálak, egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgaid a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindehhez némi pénzügyi probléma adódik, amit a retrográd Merkúr okoz. Ám szinte varázsütésre megoldódik minden délután!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars-Jupiter együttállás nagy energiákat, meglepő fordulatokat és felfokozott ambíciót jelez

Tombol a nyár. De szó sincs uborkaszezonról az égen. Nincs vége a meglepetéseknek. Idén nyáron, már eddig is több meglepő, ritka bolygóállás kavarta fel a kedélyeket. A következő az augusztus 14-dikei Mars-Jupiter együtt állás. Ez felfokozza az ambíciót mindenkiben. Sajnos nem csak az ambíciót, hanem az indulatokat is.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön egy igen szövevényes, ám mégis hihető teóriával, vagy egy pletykával találkozol és talán erős lesz benned az érzés, hogy hitelt is adj neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelned és azt is megnézni, honnan érkezett az információ.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma lesz egy komoly támogatód, még ha nem is tudsz róla, mert a "hátad mögött" segít. Az is lehet, hogy értékes tanácsokat kapsz. Egy kollégád szeretne a barátod lenni, mert már régóta csodál téged mint embert, vagy éppen vonzódik hozzád.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Új és nagyon is működőképes terveken töröd a fejed, akár a magánélettel kapcsolatosan, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várod, egészen meglepő fordulatot vehetnek a dolgok. Ne sokat morfondírozz, és ne várj a sült galambra sem!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Felszabadulás Angyala segít minket a következő napokban

Reiyel, a Felszabadulás Angyala védelmezi az augusztus 13 és 17. közötti időszakot, és Ő az őrangyala az ebben a periódusban született Oroszlánoknak.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Izgalmas napra számíthatsz, de most túlságosan meggondolatlan vagy, és azokkal is vitatkozol, akikre a legnagyobb szükséged lenne. A Merkúr ma visszalép az Oroszlánba, és most nagyon nehezen fékezed magad… Pedig jobb lenne meggondolni, kinek mit mondasz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az Oroszlánba visszalépő Merkúr hatására most mindent egyedül akarsz megoldani, de így sokkal nehezebb lesz, mintha mindezt egy csapat tagjaként végzed. Ma egy ügyben megtapasztalhatod, milyen nagy lehet a közösség ereje. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön talán küzdened kell valakivel, aki az utadban áll. Pedig, ha benned egyszer felébred az igazi harcos, ott a másiknak esélye sincs. Lehet, hogy az illetőnek fogalma sincs arról, milyen erők szabadulnak fel, ha egyszer te úgy igazán beleállsz a konfliktusba!


    

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!