Sok mindenben változik, és sok mindenben nem a Halak jegyűek élete 2024-ben. Ám milyen fontos információkat tartogat számodra az újesztendő a párkapcsolatban, a szerelmi életedben, a munkád és a karriered területén? Vajon mire érdemes figyelned, hogy megőrizhesd a jó egészségi állapotodat? Az éves horoszkóp pontosan ezekre a kérdésekre adja meg a választ.

Halak éves horoszkóp 2024

2024-ben a Szaturnusz a Halakban marad, ami azt jelenti, hogy óriási kilengésekre, változásokra nem kell készülnöd. Bár tény, hogy téged az is megvisel, ha mással, másokkal történik valami. Olyan vagy, mint a tó felszíne, amely megrezzen, fodrozódik, ha kicsit fúj a szél. Nem baj, de ne engedd, hogy mások gondjai felzaklassanak!

Az egészségükre nagyon kell figyelniük a Halak jegyűeknek 2024-ben (Shutterstock)

Halak éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Halak

Június 29-ig tele vagy derűlátással és tervekkel. Biztosnak érzed magad abban, hogy rendben vagytok a pároddal. Majd a nyár kellős közepén el kezdesz nosztalgiázni, és a régi szerelmekre gondolni. Ne hidd, hogy a kedvesed nem érzi meg ezt! És épp ezért ne lepődj meg, ha egyre féltékenyebb lesz, és lavinaszerű hiszti veszi kezdetét. Kritikus napok: augusztus 19. és 28., szeptember 8., 18., 21. és 25. Pedig igazán szép nyaratok lehetne, ha megelőznéd a problémát, például azzal, hogy csak rá figyelsz. Októbertől könnyebben megy ez is.

Szingli Halak

Nem a szerelem hajszolása kerül a fókuszodban 2024-ben. De épp ez lesz a siker titka. Amikor nem görcsölsz rá, egyszerűen bekopogtat az ajtódon. Az év első fele a sodródás jegyében telik. Neked csak a reagálás és a válogatás a feladatod, majd június 29-től nosztalgikus hangulatba kerülsz, és visszasírod a régi szerelmeket. Kérdés, ennek mi az értelme? Aki épp közeledne, elborzadhat attól, hogy te még mindig szerelmes vagy az egykori "csontvázba". Ha nem hagyod abba, gyorsan véget érhet az, ami bíztatóan indult. Nem biztos, hogy menthető az új…

Hirdetés

Halak éves horoszkóp 2024: karrier, munka, pénz

2024-ben nagy, fajsúlyos bolygók nem kavarják fel az állóvizet, ami azt jelenti, hogy jól teszed, ha maradsz a helyeden, és megbecsülöd mindazt, amid van. Nem kell aggódnod, és nem kell új állás után nézned. Engedd, hogy a megkezdett munka haladjon a maga medrében, és továbbra is törekedj a minőségre! Valaki figyeli a munkádat. Valószínűleg csak a következő évben tudod meg, hogy ki és miért. Jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan április 30. és június 8. között. Gyors pénz lesz, amit gyorsan el tudnál költeni, de ne tedd, mert nagyon hamar meg is bánod. Év végéhez közeledve családi ügyek megnehezítik, hogy jól teljesíts a munkahelyeden. Nehéz napok: november 3. és 18., valamint december 4., 7. és 26. Ne panaszkodj, és ne sajnáld magad, inkább szorítsd össze a fogad! Tuti, hogy ki fogod bírni.

Halak éves horoszkóp 2024: egészség

Január 21. és augusztus 31. között, majd november 20. után nem szabad félvállról venned a tüneteket. A tested jelez, hogy mivel kéne foglalkoznod. Lehet ez fog, ízületek, mérgek. Utóbbi jelenthet például nehézfém terhelést. Jót tennél, ha mindenképpen utána járnál, milyen módszerrel lehetne kivezetni a szervezetedből a nehézfémeket. A Plútó nem tréfál, komolyan kell venni, amire rávilágít. Legyél szigorú magaddal, és ne halogass semmit július 3-án, 12-én és 23-án! Jó, ha felkészülsz, hogy a Plútó általában ijesztő diagnózist ad. Pánik helyett inkább járj a végére, és több orvossal konzultálj, mielőtt eldöntöd, maradsz a hagyományos orvoslásnál vagy alternatív módszert keresel. A lényeg, hogy teljes meggyőződéssel válassz, és optimistán állj hozzá, bármi is jön!

Ez is érdekelhet

A négy elem horoszkópja megmutatja, milyen fejlődési utat kell bejárnod

Általában a horoszkópban három elem nagyjából kiegyenlítetten van jelen, és a negyedik, a hiányzó elem az, ami megmutatja, merre kell fejlődnie a személyiségnek. Négy elem horoszkóp elemzés következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!