HÉTFŐ, április 24:

Mivel csak este (20:59-kor) vált jegyet a Hold, ma is szellőztethetsz, porolhatsz, tanulhatsz, sétálhatsz. Az Ikrek Hold a játékosság és a kommunikáció jegyében jár. Vár rád pár vidám beszélgetés. Kapcsolódj össze minél több emberrel, és adjatok teret a humornak! Nevessetek minél többet! Ez most a legjobb gyógymód a tavaszi fáradtság ellen.

KEDD, április 25:

Már a vizes Rákban jár a Hold, és még nő. Emiatt mára kellene időzítened a mosást, felmosást, hajmosást, locsolást, öntözést. Minden növény hálás lesz a vízért. Mivel nő a Hold plusz tápanyagokat és vitaminokat is keverhetsz a vízbe a növényeknek, és természetesen magadnak. Ezeket a szervezeted hatékonyan beépíti. Főleg akkor, ha oldott, kolloid formában viszed be.

Heti holdhoroszkóp 2023. április 24-30. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 26:

A Rák jelében járó Hold ma is aktuálissá teszi a mosást, felmosást, hajmosást, locsolást, öntözést. Ne feledkezz meg a saját szervezetedről sem! Igyál a szokásosnál is több folyadékot! A legideálisabb a víz, vagy az ízesítetlen gyógytea. Ha bármi mást iszol, akkor ügyelj a kalóriákra! Most nő a Hold, így könnyebben hízol. Szóval óvatosan az édesítéssel!

CSÜTÖRTÖK, április 27:

A hosszú hétvége előtt pont a legjobbkor jön, hogy reggel (08:30-kor) az Oroszlánba lép a Hold, ami felpörget téged. Ennek segítségével rengeteg dolgot el tudsz intézni 1 nap alatt. Csak arra figyelj, hogy mindeközben a jókedvedet őrizd meg! Hallgass jó zenéket! Nem baj, ha táncolsz közben. Ne érdekeljen, hogy ki látja!

PÉNTEK, április 28:

A hosszú hétvége előtti utolsó munkanapon az Oroszlánban jár még a Hold. Szóval garantáltan nem bírsz ma sem a jókedveddel. Nem baj, ha még sok dolgot kell elintézned. Minden sikerülni fog, ha nem hagy el a derű. Érdemes ma az ágyneműket kitenned a napra. Nem véletlenül "napoztatták" régen is a párnákat, paplanokat vidéken. Ez egyfajta fertőtlenítés.

Hirdetés

SZOMBAT, április 29:

Itt a várva várt hosszú hétvége. Az Oroszlánban jár még a Hold. Szóval garantáltan nem bírsz otthon maradni. Mehetnéked lesz, napfényre vágysz. A 3 napos hosszú hétvégén sokan fognak utazni. Szóval nem meglepő, ha sokan lesznek az utakon. Legyél olyan nagyvonalú, mint maga az Oroszlán jegy! Az előzékenység most legjobb "taktika".

VASÁRNAP, április 30:

Április utolsó napján, a hosszú hétvége kellős közepén a Hold már a Szűzben jár, és vele a gyakorlatiasság, a produktivitás és a buzgóság érkezik. A hétvége ellenére szeretnél haladást a rendrakásban, takarításban, kertrendezésben, stb. Jót fog tenni testednek, lelkednek, ha valamit végig csinálsz. De ne hajszold magad! Bármeddig jutsz, nézz az eredményre elégedetten!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 24-30.: Csodásan ér véget a második tavaszi hónap

Igaz, hogy a hétfő kicsit rázós nap lesz, de aztán olyan felemelő fordulatokat jeleznek a bolygók, amely igazán varázslatossá teszi az utolsó áprilisi hetet. Vajon mi minden vár a jegyekre a horoszkóp szerint?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!