HÉTFŐ, július 8

Végre egy ragyogó hétfő, amit akkor is élvezhetsz, ha szabin vagy, akkor is, ha nem. Ma még lehet hajat vágatni. Ugyanis ma is az Oroszlánban jár a növő Hold. A régiek hosszú évszázadokon át megfigyelték, hogy Oroszlán növő Holdnál a hajvágás dúsítja a hajat. Miért akarnád ezt megkérdőjelezni. Inkább használd a régiek bölcsességét!

KEDD, július 9

A Hold csak 15:48-kor lép ki az Oroszlánból. Addig még vállald be a központi szerepet, és ragyogj! Mindenkinek így lesz a legjobb. Délután a Szűzbe lépő Hold hatására szeretnél hasznos és hatékony lenni. Megteheted, ha pl. a kertben szorgoskodsz. A növő Hold segít, ha szaporítani szeretnéd kedvenc növényeidet tőosztással.

Az Oroszlán Hold sok energiát ad a hét elején (fotó: Shutterstock)

SZERDA, július 10

A Szűz Hold még mindig nő. A mai nap a tegnapi tökéletes hasonmása. Vagyis nem maradtál le a kertészkedésről, tőosztásról, tésztagyúrásról, kézimunkáról. Sok lehetőség közül válogathatsz kedved szerint. Semmiképp se tegyél magadnak szemrehányást, ha nem fér bele minden a mai napba! Tudj róla, hogy még holnap is a Szűzben fog járni a Hold!

CSÜTÖRTÖK, július 11

A Hold a Szűzben jár ma is. És esélyt ad, hogy utolérd magadat. Vagyis szorgoskodhatsz. A mai napon a Hold több bolygóval kerül fényszög kapcsolatba, ami azt jelenti, hogy több ember és/vagy helyzet lesz befolyással rád. Emiatt nem biztos, hogy úgy fogsz haladni, ahogy szeretnél. Mérgelődés helyett tudatosítsd, hogy lesz holnap is!

PÉNTEK, július 12

Hajnali 04:06-kor a Hold átlép a Mérlegbe. És hasznosság helyett a kulturális igényedet növeli a növő Hold. Te is megfogadtad, hogy nyáron több könyvet kiolvasol? Hol tartasz? Ma sokat haladhatsz, ha egy kicsi időt szánsz rá. De mehetsz koncertre, moziba, szabadtéri színpadra. És persze jó lenne egy jó társaság. Ha keresel, találsz.

SZOMBAT, július 13

A Mérleg Hold a mai napot is alkalmassá teszi mindenféle kulturális programra. Emellett érdemes lenne sokat szellőztetned. Legjobb lenne, ha be se csuknád az ablakot. Persze csak addig, amíg otthon vagy. Hiszen nyáron bármikor váratlanul jöhet vihar, és a lakáson belül olyan nyomás különbség keletkezhet, ami nagy bajt okozhat.

VASÁRNAP, július 14

Majd délután 16:53-kor fog a Hold kilépni a Mérlegből. Előtte adj a kultúrának, és szellőztesd ki a lakásodat és a fejedet is! Utána a Skorpióba lépő Hold merevségre hajlamosít. Érzelmekben és elvekben egyaránt. Ha megakarod őrizni a rugalmasságodat és a hajlékonyságodat, akkor igyál a szokottnál is több alkoholmentes folyadékot!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!