HÉTFŐ, március 11:

01:19-kor a Kosba lépő Hold garantálja, hogy ez nem egy utálatos hétfő lesz. Hanem sokkal inkább egy pörgős, aktív, versengésre hajlamosító hétfő. A versengést fogd fel úgy, hogy nem másokkal, hanem a tegnapi, múlt heti, tavalyi éneddel kell versenyezned! Vizsgáld meg, hogy most, vagy korábban voltál-e bölcsebb, toleránsabb, stb.!

KEDD, március 12:

A Hold marad a Kosban. Ettől ma is gyors és kihívás kereső leszel. A gyorsaság azt is jelenti, hogy nem lesz türelmed hosszú koncentrációt igénylő munkához. Ezért okosabb, ha részekre osztod a feladatot, és gyakran tartasz rövid szüneteket. Így végig tudod csinálni. Ha ügyes vagy, azt veszed észre, hogy hamar végzel, és még élvezed is.

A heti holdhoroszkóp szerint kedvező hét jön (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 13:

01:28-kor a Bikába lépő Hold az előző 2 nappal ellentétes habitust hoz neked (is). Lelassulsz, és sokkal türelmesebb leszel másokhoz és a folyamatokhoz. Mivel nő a Hold érdemes lenne kényeztetned a bőrödet tápláló pakolásokkal. Ugyanis ilyenkor sokkal hatékonyabban szívódnak be a hatóanyagok. És ettől látványosabb lesz a végeredmény.

CSÜTÖRTÖK, március 14:

A hosszú hétvége előtti utolsó munkanapon szerencsére a Hold marad a Bikában. Ez azért igazán kedvező, mert jó eséllyel nem fogsz kapkodni, idegeskedni. Igaz, hogy holnap az üzletek zárva lesznek. Lehet, hogy nem tudsz ma megvenni mindent. Ez arra is jó lehet, hogy otthon tart ételmentést. Írd össze, mi van, és abból gazdálkodj!

PÉNTEK, március 15:

Hajnali 04:16-kor a Hold átlép a mozgékony, kíváncsi Ikrekbe. Ebből fakadóan valószínűleg nem fogsz otthon ülni. Csomagolj szendvicseket és termoszba teát, vagy kávét, és mozdulj ki! Az Ikrek jele nem véletlenül többes szám: mehetsz több helyre, megnézhetsz több dolgot, találkozhatsz több emberrel. A lényeg, hogy élményeket gyűjts!

Hirdetés

SZOMBAT, március 16:

Örülj, hogy marad a Hold az Ikrekben, mert ma is mehetsz több helyre. Ne feledd, hogy az Ikrek levegős jegy, ami a frissítő levegőn kívül szellemi táplálék iránti igényt is szimbolizál. Vagyis megoldás lehet a sok futkosás után egy jó könyvvel leülnöd. Az olvasás frissen tartja az elmédet. Szerencsére nem ment ki a divatból az olvasás.

VASÁRNAP, március 17:

A hosszú hétvége utolsó napján a Hold 10:41-kor lép át a Rákba. Itt az ideje meglátogatnod az édesanyádat. Vagy legalább hívd fel telefonon! Nem kell megvárnod az anyák napját. Emellett a Rák Hold szűkebb és tágabb családi összejöveteleknek is kedvez. Mivel a Rák vizes jegy, igyál a szokásosnál is több folyadékot, és ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet!

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!