HÉTFŐ, július 31:

Nagyszerűen búcsúzik a július, mivel a Bakban járó Hold nagyszerű fényszöget alkot a Marssal, a Jupiterrel és az Uránusszal. Mind a 4 bolygó föld jegyben jár, ami józanságot, racionalitást és tervszerűséget hoz neked. A hónap utolsó napja alkalmas arra, hogy átgondold, mit szeretnél augusztusban csinálni, ill. az év hátralevő részében.

KEDD, augusztus 1:

05:58-kor a Hold átlép a Vízöntőbe, és 20:32-kor szembekerül a Nappal. Ezt nevezzük teliholdnak. Azért érezhetsz feszültséget teliholdkor, mert ellentétes ambíciók feszülnek egymásnak. Most a Vízöntő és az Oroszlán, ami pl. az önállóság és a hatalom "rivalizálása" benned és körülötted. Családon belül, szerelemben, barátságban, munkában keress olyan kompromisszumot, ami mindkét félnek jó!

A keddi telihold feszültséget jelez (fotó: Shutterstock)

SZERDA, augusztus 2:

A Hold még ma is a Vízöntőben jár, és telihold után már fogy. Sajnos még ma is érzékelheted a tegnapi telihold feszítő hatását. Emiatt érzékennyé, sőt lobbanékonnyá válhatsz. Mivel a Vízöntő ún. levegős jegy, tanácsos sokat szellőztetned. Vagy még jobb, ha egész nap nyitva hagyod az ablakot. Mehetsz gyalog, vagy biciklivel autó, vagy busz helyett. Így a fejedet is kiszellőztetheted.

CSÜTÖRTÖK, augusztus 3:

05:06-kor a Halakba lépő Hold érzelgős hangulatot hoz neked. A vizes jegy jelenthet könnyeket is. Ne baj, ha meghatódsz, és könnyek szöknek a szemedbe. A Halak vizes jegy, ami aktuálissá teszi a locsolást, az öntözést és a mosást. Ezekre keríts sort a mai napon! A hagyomány szerint fogyó Holdnál sokkal gyorsabban megszabadulhatsz a szennyeződésektől.

PÉNTEK, augusztus 4:

Mivel ma egész nap a vizes Halakban jár a Hold, még mindig jöhetnek megható könnyek. És még mindig aktuális a locsolás, az öntözés és a mosás. Ezek mellett ne feledd, hogy fogy a Hold, ami segíti a méregtelenítést és fogyást! Különösen gyógyvizekkel és/vagy gyógyteákkal. De ne feledd, hogy a szezonális friss gyümölcsök is jók! Pl. a görögdinnye.

Hirdetés

SZOMBAT, augusztus 5:

Hajnalban a Hold belép a Kosba. Ettől augusztus első hétvégéje nem lesz unalmas. Semmi kedved napozni, tétlenül heverészni. Inkább sportolnál, buliznál, stb. Ne fogd vissza magadat! Most nem a lustálkodás, hanem az aktivitás tölt fel téged. Ám kalkuláld be, hogy a Kos Hold gyors, rövid tevékenységekre jó! Szóval ne akarj hosszan egy dolgot!

VASÁRNAP, augusztus 6:

Ma sem lesz kedved és/vagy türelmed lustálkodni. A Hold marad a Kosban. A Kos Hold az aktivitás mellett kedvez az újításnak: próbálj ki bátran új receptet! De ha nincs kedved a kánikulában a konyhában állni, akkor dobj össze egy színes salátát! Használj minél több színt! A zöld saláta és a piros paradicsom mellett jöhet lilakáposzta, sárga paprika, fehér újhagyma, stb.

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!