HÉTFŐ - január 23:

A Vízöntő Hold a szabadság és a szabad akarat szimbóluma. Ráadásul levegős jegy. Szóval nagy valószínűséggel kicsalogat a szabadba. Nem baj, ha nyirkos, csapadékos idő van, ettől még sétálhatsz. Vagy autó helyett mehetsz gyalog. Ettől garantáltan felfrissülsz. 18:37-kor a Hold átlép a vizes Halakba, és szentimentális hangulatot hoz magával.

KEDD - január 24:

A Halak Hold és a nedves időjárás miatt tanácsos melegen és vízhatlanul öltöznöd. Érdemes meleg teákkal erősítened az immunrendszeredet. Most nő a Hold, ami az oldott, kolloid formában bevitt vitaminok felszívódásának kedvez. Este vehetnél egy forró fürdőt. Közben ne feledkezz meg a szobanövényeidről! Locsold meg őket! Meg fogják hálálni.

Heti holdhoroszkóp 2023. január 23-29. (Fotó: shutterstock)

SZERDA - január 25:

Ma 19:49-ig még a Halakban jár a hold. Vagyis locsolhatsz még. És jó lenne, ha ma mosnál. Illetve hidratáld magad belülről (teákkal, forrásvízzel) és kívülről (pakolásokkal). Utóbbit veheted készen, vagy készíthetsz otthon magadnak, de olvass utána mindenképpen! Este a Kosba lépő Hold felpörget. Lehet, hogy nehéz lesz elaludni.

CSÜTÖRTÖK - január 26:

A Kos Hold szerint semmi sem akadályozhat meg abban, hogy óriási lendülettel indítsd a mai napot. A Kos Hold előhozza belőled azt a felhőtlen gyereket, aki nem ismer lehetetlent, mert nem aggódik. A Kos az aktivitás és a tetterő jelölője. Ugyanakkor türelmetlenségre és meggondolatlanságra is hajlamosít. Ha tudsz erről, könnyebb megelőzni.

PÉNTEK - január 27:

A mai napon sem kell visszafognod magad a Kos Holdnak köszönhetően. Szóval még mindig aktuális az, ami tegnap: válaszd az aktivitást! Közben a rutinhoz és az unalmas munkához nem lesz türelmed. Ha lehet, alakítsd úgy, hogy rövid ideig tartó koncentrációt igénylő munkákat vállalj, vagy osztd fel részekre, ha hosszabban kell figyelned!

Hirdetés

SZOMBAT - január 28:

Január utolsó hétvégéjén kora hajnalban a Hold átlép a Bikába, ami épp nő. Emiatt érdemes ma szépítkezned: menj fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz! A növő Hold hatékonyabbá teszi a tápláló pakolások felszívódását. Ez érvényes a bőrödre, a hajadra, a körmödre, mindenre. De vigyázz, mert a növő Hold hajlamosít hízásra!

VASÁRNAP - január 29:

Ez a nap tökéletes arra, hogy rendbe szedd a pénzügyeidet. Írd össze a bevételeidet és a kiadásaidat! Leírva könnyebb meglátnod, hogy esetleg hol folyik ki a pénz. A Bika Hold segít a józanságban. Ahogy a szépítkezésben is: önmagadat és a környezetedet is szépítheted.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 23-29.: Mostantól végre előre tekinthetünk

Nagyon kedvező hét vár mindenkire. Ritka égi esemény, amikor valamennyi bolygó előrehalad, s ez a hét pontosan ilyen lesz. Épp ezért ideje csak és kizárólag előre tekinteni. Nagyon sokat tehetsz most ugyanis a boldog és sikeres jövőért. Persze közben a jelen szépséges pillanatairól se feledkezz el!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!