HÉTFŐ, május 22:

Hajnalban (05:29-kor) a Hold átlép a Rákba, és a "vizes" témákat aktuálissá teszi. Minden vízzel kapcsolatos feladatot beütemezhetsz mára: mosást, locsolást, öntözést, hajmosást, stb. Közben jól tennéd, ha használnád a növő Hold erejét úgy, hogy vízben oldott vitaminokat és ásványi anyagokat juttatnál be a szervezetedbe. A hirtelen időjárás változás a tavaszi fáradtsághoz hasonló tüneteket hozhat vissza.

KEDD, május 23:

Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Erre rímmel az időjárás is: megint eshet. És úgy tűnik, mintha abba se akarná hagyni. Így nem kell a kertben locsolnod. A sok víz más formában is megjelenhet: pl. könnyek szökhetnek a szemedbe. A szentimentális hangulatnak olykor ez az ára. Emellett érzékeny lehet a gyomrod. Ma nem érdemes túl fűszeres, vagy csípős ételt enned.

Heti holdhoroszkóp május 22-28. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 24:

Amíg a Hold a Rákban jár, érdemes lenne locsolnod, vagy a kerti tóba vízinövényeket telepítened. A kertben tanácsos füvet nyírni. 16:35-től az Oroszlánba lépve a Hold azt javasolja, hogy menj fodrászhoz. Ha Oroszlán növő Holdkor vágatsz hajat, az eredmény látványos lesz. Szabályos sörényed fog nőni, mint egy oroszlánnak.

CSÜTÖRTÖK, május 25:

A Hold ma egész nap az Oroszlánban, egy tüzes, energikus jegyben jár, ami jó hatással van rád, ha sportolsz, vagy bármilyen kemény fizikai munkát végzel. Továbbra is igaz, hogy növő Oroszlán Holdkor a legjobb hajat vágatni, mert elképesztő gyorsan regenerálódik, és dúsabbá válik. Ugyanígy a dauerolás is látványos eredményt hoz.

PÉNTEK, május 26:

Ma sem vált jegyet a Hold, marad az Oroszlánban. A Holdnak 4 fázisa különböztethető meg: újhold, növő hold, telihold, fogyó hold. Mindegyik más és más tevékenységre alkalmas. Most még nő a Hold, ami hatékonnyá teszi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek beépülését. Mindegy, hogy megeszed, megiszod, vagy a bőrödre kened.

Hirdetés

SZOMBAT, május 27:

A pünkösdi hosszú hétvége első napján a Hold belép a Szűzbe. Ettől takaríthatnékod lehet. Nem bírod a koszt és a rossz szagokat. Hajlamos leszel egy-egy területet hosszabb ideig súrolni. Szóval érdemes előre megszabnod, hogy mennyi időt vagy hajlandó egy-egy területre szánni.

VASÁRNAP, május 28:

A hosszú hétvége kellős közepén nem vált jegyet a Hold, marad a Szűzben. Szóval ma a tegnapihoz hasonlóan takarítót játszol. És megint beleeshetsz abba hibába, hogy elakadsz a túlzott precizitás miatt. Közben a növő Hold kedvez a növények szaporításának, a tőosztásnak, a vetésnek. Várhatóan most gyorsabban nő minden.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 22-28.: Pompás pünkösd

A bolygók szerint a pünkösdi hosszú hétvége nem is alakulhatna pompásabban. Igaz, előtte számolni kell még némi feszültséggel, nehezebb pillanatokkal. Türelem és kitartás, s akkor nem lehet baj...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!